Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ensana Health and Thermal Spa Hotel Margitsziget 4****superior

1138 Budapest, Margitsziget, Magyarország
A négycsillagos Danubius Health Spa Resort Margitsziget (korábban Thermal Hotel Margitsziget) a világ első fővárosban épült gyógyszállodája 1979-ben nyílt meg és 2001-ben került teljes felújításra és kibővítésre. A négycsillagos superior hotel Budapest szívében, a Margitsziget északi részén, romantikus környezetben található a patinás, 130 éves Danubius Grand Hotel Margitsziget szomszédságában.



Szobák
A gyönyörű parkkal körülvett szálloda erkélyes szobái fürdőszobával, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas színes televízióval, telefonnal, széffel, minibárral, hajszárítóval, ingyenes fürdőköpeny használattal állnak a vendégek rendelkezésére. A szobák egy részében nagysebességű vezeték nélküli Internet szolgáltatás igényelhető.

Nemdohányzó és mozgássérültek számára kialakított szobák is várják a vendégeket.



Szolgáltatások a közös terekben
Egyéb szolgáltatások: Business Center , szobaszerviz, férfi- és női fodrászat, kozmetikai szalon, mosoda és vegytisztító , ajándékbolt, virágüzlet, autókölcsönzés, stb.

Étkezési lehetőségek, bárok
Platán Étterem
Budapest legszebb parkjában, a modern építésű Danubius Health Spa Resort Margitsziget vendéglátóhelye a Platán Étterem, amely a hét minden napján tárt kapukkal várja ebédelni és vacsorázni vágyó vendégeit. A különlegesen kialakított belső enteriőrrel, a személyzet magas színvonalú szolgáltatásával feledhetetlen emléket nyújt Önnek. Az étlap folyamatosan megújulva könnyű, egészséges grill és magyaros ételeket kínál, és Danubius Healthy Choice kínálat pedig az egészségük javát szolgálja.

Boróka Bár
A Boróka Bár a megfelelő hely üzleti és baráti találkozásokra. A szálloda bárjában kényelmesen, kötetlen hangulatban tárgyalhatnak, beszélgethetnek partnereikkel, barátaikkal, miközben kóstolgatják a mindig változó helyi specialitásokat.

Kamilla Coffee Shop
Sütemény-, fagylalt- és kávékülönlegességek széles választékát kínálják.

Neptun Bár
Aki napozással és fürdőzéssel szeretné tölteni az egész napot, medenceparti bárban fogyaszthat el egy könnyű ebédet vagy fagylaltkülönlegességet, illetve frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek, koktélok közül választhat. A szálloda Neptun Bárja ideális sziget az egész napos fürdőzés közepette, frissítő italkínálat és könnyű fogások szolgálják a vendégek igényeit.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Wellness és Fitness szolgáltatások a szállodában: felújított fürdőrészleg fedett és szabadtéri medencékkel, napozóterasz, pezsgőfürdő, termál medencék, szauna, gőz- és illatkamra, 400 m˛ fitness terem, 35 különféle gép, 2 aerobic terem, személyi edző, fitness szintfelmérés, kerékpározás, futás, csoportos fitness foglalkozások (aerobik, step, jóga, Tai-Chi, Tae-bo, vízi torna), relaxációs kezelések, kneipp kúrák stb.

Gyógyászat
A Danubius Health Spa Resort Margitsziget tradicionális gyógyászati részlege, melynek kezelései a margitszigeti természetes gyógyforrásokon alapulnak, a reumás és mozgásszervi betegségek ismert és elismert gyógyhelye. A 2001-ben befejeződött renoválás során a szállodát teljesen felújították, belsőépítészeti világa megújult és korszerű szolgáltatásokkal gazdagodott.

Konferencia szolgáltatások
A Danubius Health Spa Resort Margitsziget, képzett személyzetével, magas színvonalú kiszolgálással és technikai felszerelésekkel, továbbá ételek és italok széles választékával kiváló lehetőséget biztosít különféle rendezvények és konferenciák lebonyolításához. Rendezvénytermeikben egyidejűleg maximálisan 300 fő leültetése, illetve 1200 fő vendéglátása oldható meg. A konferenciatermekben, lobbyban, a Business Centerben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS