Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Andrássy Kúria & Spa 5*****

3915 Tarcal, Fő utca 94., Magyarország
A kifinomult ízléssel megálmodott ötcsillagos wellness szálloda a legmagasabb színvonalon kínálja Önnek a borgasztronómia, a spa-kényeztetés és a minőségi vendéglátás legjavát.

Szobák
Wellness szállodánkban a 2 standard, 33 superior, 3 deluxe kétágyas szobánk, 2 junior suite-ünk és 100 m2-es elnöki lakosztályunk mindegyike a négycsillagos követelményeket felülmúló alapterülettel és felszereltséggel áll vendégeink rendelkezésére. Vendégeink kényelmét egyedileg szabályozható, zajtalan légkondicionáló, műholdas TV, vezetékes internet-csatlakozás, laptop méretű széf, telefon, multifunkcionális LCD TV szolgálja. A bútorzatot a superior szobákban, a két junior suite-ben és az elnöki lakosztályban olvasófotel vagy kihúzható szófa vagy két kis fotel és kávézóasztal egészíti ki. Az ágyak king size méretűek (100 x 200 cm illetve 200 x 200 cm) és ergonómikus biomatraccal készültek. Kérésre babaágyat biztosítunk. Szállodánknak egy teljes mértékben akadálymentesített szobája van. Szállodánk minden szobája nem dohányzó.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa eltökélt célja, hogy vendégeinek Tokaj-Hegyalja történelmi borkultúrájához illő, kiváló minőségű és sajátkezűleg válogatott magyar alapanyagok felhasználásával elkészített exkluzív gasztronómiai különlegességeket kínáljon. Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa étterme, az Esszencia Étterem egyedülálló milliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkíválóbb nedűivel várja Önt!

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa egyedülálló és exkluzív wellness és spa részlegének kínálata:
  • Medencék: úszómedence, pezsgőfürdő és barlangfürdő.
  • Szauna és spa élmények: száraz-, infra- és gőz szauna, sókamra, élményzuhany kabinok.
  • VinoSense Beauty & Spa: masszázsok, arc-és testkezelések, szolárium, manikűr-pedikűr és kényeztető fürdők.
  • VinoSense Day Spa: napi fürdőbelépő a wellness világába - exkluzív szépségápolási és gasztronómiai ajánlatokkal.


Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A környék, a Tokaj-Bodrogközi Tájvédelmi körzet is számos sportolási lehetőséget kínál: erdei és vizitúrát, síelést, horgászást, vadászatot. A világörökség részét képező Tokaji kúltúrtáj és Tokaj város számos látnivalóval, műemlék épülettel büszkélkedhet. Kiemeljük a Tokaji Múzeumot amely természetesen borkiállításáról híres és a TV átjátszó tornyot.

Konferencia szolgáltatások
A patinás 17. századi épület különleges milliőt, klasszikusan elegáns, ötcsillagos környezetet és modern technikai felszereltséget kínál azoknak, akik igazán egyedi és igényes rendezvényt kívánnak tartani.

Az Andrássy Rezidencia termei:
  • Andrássy terem (70-120 fő részére)
  • Pipatórium (15-20 fő részére)
  • Nagy tárgyaló (15-20 fő részére)
  • Kis tárgyaló (10 fő részére)
  • Téli kert (60-80 fő részére)


Termeink kivétel nélkül természetes megvilágításúak.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS