Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Az Indiai - óceán álomszigete

vakáció a paradicsomban (Mauritius)
Azonosító szám: 37010időtartam: 13 nap / 10 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
2017. június 15., csütörtök
Hotel 4*
Program
1. NAP | Repülés Mauritiusra
Utazás Mauritiusra, az Emirates légitársasággal, dubai átszállással.

2. NAP | Érkezés Mauritusra
Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Élvezze ki a gondtalan pihenést a földi paradicsomban! Az Afrika partjaitól 1800, Madagaszkártól pedig 900 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a csillámló, türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény és állatvilág, a simogatóan meleg víz, a sokszínű kultúra (brit, francia, kreol hatások) teszi a szigetet páratlanná. Szállás: The Ravenala Attitude****

3. NAP | Port Louis
A mai napon Mauritius fővárosát, a 150.000 főnyi lakossággal rendelkező Port Louis-t fedezzük fel félnapos kirándulás keretében. A 73 méter magasságból a tájat vigyázó Adelaide erődből figyelték régen, hogy közelít-e ellenség, illetve innen tudták gyorsan észlelni azt is, ha tűz ütött ki a környéken. Innen a kikötőre és a városra is festői kilátás nyílik. Sétát teszünk a nyüzsgő városközpontban, melynek során a Központi Piacra érünk. Itt a fűszerek, gyümölcsök, zöldségek, kínai gyógynövények, kézműves termékek elképesztő szín kavalkádja fogad minket. Alkudni mindenképpen ajánlott! Érdemes megkóstolni a helyi fogásokat az itteni utcai árusoknál, kifőzdékben. A kirándulás a Caudan Waterfront-nál zárul, a nívós, elegáns bevásárlóközpontnál. Visszatérés a hotelbe.

4-6. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból!

7. NAP | Grand Bay
A félnapos kirándulásunk célpontja Grand Bay, "Mauritius St. Tropez-a", a part menti városka, mely egy öböl ölelésében fekszik. Éttermeinek, hoteljeinek, bárjainak, neves divatmárkákat kínáló üzleteinek köszönhetően éjjel-nappal élénk forgatag jellemzi. Bóklásszon a kis utcácskákban, melyek a piacra vezetnek, a nagy bevásárlóközpontokban, ahol mindenki talál majd ízlésének megfelelő ajándéktárgyakat, ruhaféléket, és mindenféle egyéb árucikket. Következő megállónk Cap Malheureux-ban a híres, bájos katolikus templom, mely 276 méter magasból tekint le a végtelen óceánra. A piros tetős épületet egy hajótörés áldozatai előtti tisztelgésből építették. Visszatérés a hotelbe.

8-11. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból! Ezeket kedvező áron foglaláskor, csomagban is megvásárolhatja.

12. NAP | Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, Dubaiban történő átszállással.

13. NAP | Hazaérkezés Kipihenten, felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.
Elhelyezés
Hotel 4*
Ellátás: reggeli

Választható kiegészítő szálláshelyek
Egyágyas felár
Fakultatív programok
Programcsomag
Kiegészítő információk
VÁSÁROLJA MEG FAKULTATÍV PROGRAMCSOMAGUNKAT, MELY 3 IZGALMAS KIRÁNDULÁST TARTALMAZ! 69.990 FORINT/FŐ
Kirándulás katamaránnal:
Turquoise Cruise
Az egész napos program során Mauritius keleti partvidékét ismerhetjük meg. Pointe Jeromeból indulva a sziget legnagyobb, és leghosszabb lagúnája mentén szeli majd hajónk a hullámokat, miközben belefeledkezhetünk a türkizkék víztükör csillogásába, és a keleti partvidék hegyvonulatainak látványába. Napunkat a kristálytiszta vízben történő sznorkelezés teszi felejthetetlenné. Ezt követően a Grand River vízesés bűvöl minket. A fenséges barbeque ebéd után újult energiával indulunk következő állomásunkra, az Ile aux Cerfs-szigetre (Szarvasok szigete), ahol a délutánt töltjük. A nap folyamán italok is biztosítottak.
Wild South West - Délnyugati-part Az egész napos kirándulás során olyan szépségek várnak ránk, melyeket sosem felejtünk el. Álomszép tájakon haladunk át a sziget délnyugati részén. Tamarinban megpillanthatjuk a sófeldolgozással foglalkozó vidéket is, meglátogatjuk az itteni múzeumot is. Chamarel meseszép falujába a hegyeken át jutunk el. Itt tekinthető meg a különleges Hétszínű Föld, ahol a vulkáni tevékenységnek köszönhetően a homokdűnék különféle színekben pompáznak. A vízesés 90 méter magasból zúdul alá. A chamareli üzemben a világ legfinomabb rumjait kóstolhatjuk meg. Egy fennsíkról megcsodálhatjuk a Black River Gorges nyújtotta látványt. A nemzeti park a sziget legérdekesebb flórájával és faunájával büszkélkedhet. A Grand Bassin-tó az itteni hinduk fontos zarándokhelye. Utolsó megállónk a Trou aux Cerfs kráter, ahonnan a szigetre nyíló 360 fokos kilátástól a lélegzetünk is eláll majd.
La Vanille Nemzeti Park - Saint Aubin - Gris Gris Egész napos kirándulásunk első állomása a buja, trópusi La Vanille Park, ahol csodálatos növények képesztik el a látogatókat, és ahol az óriásteknősök és nílusi krokodilok élnek. Megfigyelhetjük ezen rendkívül érdekes hüllők etetését is. Saint Aubin-ban egy hagyományos cukorgyár, vanília- és flamingóvirág ültetvények, egy óriási trópusi kert, egy gyarmati stílusú villa, és egy régi rumfőzde vár ránk, ahol kóstolásra is nyílik lehetőség. Gris Gris fenséges panorámával ajándékoz meg minket: a déli partnál, a fekete szikláknak csapódó Indiai-óceán hullámainak látképe napunk méltó zárását jelentik.


FONTOS INFORMÁCIÓK A magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; jogosultság a származási/tartózkodási hely szerinti országba történő belépésre; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap). Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és baleset biztosítás megkötése. A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
Az Indiai - óceán álomszigete
indulási időpontok:

2017-06-15

időtartam: 10 éjszaka
Hotel 4*
Részvételi díj349 990 Ft/fő
Egyágyas felár89 000 Ft/fő
Kiegészítő szolgáltatások
Vacsora csomag89 990 Ft/fő
Stornó biztosítás7 500 Ft/fő
Egyágyas felár 139 000 Ft/fő
Fakultatív programok
Programcsomag69 990 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték145 000 Ft/fő
Foglalási díj2 900 Ft/fő
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • REPÜLŐJEGYET BUDAPESTRŐL AZ EMIRATES LÉGITÁRSASÁGGAL:

Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok!
 • TRANSZFEREKET:
 • A repülőtéren várja Önöket kollégánk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
 • KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT LÉGKONDICIONÁLT, MODERN PANORÁMABUSZOKKAL:

Port Louis kirándulás, Grand Bay kirándulás.
 • MINŐSÉGI SZÁLLODÁKAT:

Vendégeink 4 csillagos, elegáns szállodában kapnak elhelyezést (The Ravenala Attitude). Felár ellenében kérhető a Riu Creole Hotel**** all inclusive ellátással.
 • FÉLPANZIÓS ELLÁTÁST:

A The Ravenala Attitude**** hotelben.
 • ANGOL NYELVŰ IDEGENVEZETÉST

A kirándulások alkalmával.
 • RELAXÁCIÓT:

Pihenés, feltöltődés.
 • INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN:

A repülőtér közelében VIP parkolóban.
Az ár nem tartalmazza:
 • Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
 • Repülőtéri illeték: 145.000 Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek:
 • Szállás a Riu Creole Hotelben (4 csillagos hotel), all inclusive ellátással: 89.990 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő
 • Fakultatív programcsomag (Turquoise Cruise - kirándulás katamaránnal, Wild South West - délnyugati kirándulás, La Vanille Nemzeti Park - Saint Aubin - Gris Gris): 69.990 Ft/fő
 • Baleset- és poggyászbiztosítás: 550 Ft/fő/nap
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén):

The Ravenala Attitude: 89.000 Ft/fő
Riu Creole Hotel: 139.000 Ft/fő