Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

A megelevenedő keleti varázs

körutazás Dubaiban és az Emírségekben
Azonosító szám: 36867időtartam: 7 nap / 6 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
Mindegy
Hotel 4*/5*
Program
1. NAP | Érkezés Dubai-ba Repülés
Dubai-ba Budapestről, a rendkívül megbízható Emirates légitársasággal. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe, Abu Dhabiba. Szállás 2 éjszakára: Hotel Aloft Abu Dhabi****

2. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Abu Dhabi - Ferrari World-kirándulás Amennyiben szeretné kiélvezni a hotel és a környék nyújtotta pihenési, feltöltődési lehetőségeket, ezen a napon megteheti. FAKULTATÍV programajánlatunk: Abu Dhabi - Ferrari World-kirándulás. A Yas szigeten található, a világ legnagyobb fedett vidámparkjának számító komplexum 200.000 négyzetméternyi területet birtokol. Az ilyen jellegű létesítmények között egyedüliként a Ferrari-mítosz köré épült szabadidőparkban lélegzetelállító élményt garantál a világ leggyorsabb hullámvasútja, a Formula Rossa, mely 240 km/órás sebességre képes felgyorsulni. Az adrenalin garantáltan száguldani fog azoknak a bátor vállalkozóknak a vérében is, akik kipróbálják! Amennyiben megvásárolták vacsoracsomagunkat, részt vesznek Dubaiban egy felejthetetlen esti hajózáson vacsorával egybekötve. Belefeledkezhetünk az elkápráztató fények sokaságába, a 21. századi kifinomultság és a letűnt idők egyszerűsége alkotta egységbe, ahogy a Dubai-öbölben lágyan szeli hajónk a hullámokat.

3. NAP | Abu Dhabi- Dubai
Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, mely otthont ad a Szövetségi Nemzeti Tanácsnak (helyi parlament). A világ egyik vezető olaj-kitermelőjének gazdasága napjainkban nagy átalakulást él meg: egyre többet fektetnek be különböző egyéb szegmensekbe, mint például a turizmusba, kereskedelme, kultúrába. Reggeli után ámulatra késztet majd bennünket Abu Dhabiban a gigantikus Nagymecset, mely a 3. legnagyobb ilyen jellegű építmény a világon. Megcsodálhatjuk a legendás Emirates Palace Hotelt, mely az arab kultúra előtt tiszteleg. Ezt követően megérkezünk az Örökség faluba, melyet a néhai Zayed Ben Sultan al Nahyan sejk tervezett, és a múlt kincseit őrzi. Hagyományos épületek, kiállítások, kis boltok kalauzolnak el minket a letűnt idők világába. Dubai felé megállunk egy tradicionális bőrkereskedésnél. A Dubai Mall, a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, hírnevét óriási akváriumának és víz alatti állatkertjének is köszönheti. Az 1200 üzlet végtelen kínálatából mindenki talál az ízlésének megfelelő portékát. A Burj Khalifa 828 méteres magasságával, és 160 emeletével büszkén viseli a világ legmagasabb épülete címet. FAKULTATÍV programként csodálja meg a Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén helyet foglaló kilátóközpontból Ön elé táruló kilátást! Megörökíthetjük majd a világ legnagyobb szökőkútját, a Dubai Water Fountain-t, mely fény- és zenejátékkal bűvöli el a látogatókat. Szállás 2 éjszakára: Hotel Holiday Inn Dubai****

4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program
Sivatagi szafari Töltse kedvére az időt Dubaiban! Élvezze ki a környék és a hotel nyújtotta lehetőségeket, vagy vegyen részt fakultatív kirándulásunkon! FAKULTATÍV program: A misztikus, végtelen, aranyló sivatag egy varázslatos élményre hív minket, egy olyan kihagyhatatlan kalandra, melyet sosem felejtünk el. Magunk mögött hagyjuk a város zaját, és minden nyüzsgését, és terepjáró autóval átkelünk a homokdűnéken, Arábia titokzatos sivatagának szívébe, ahol egy magával ragadó, időtlen világ fogad minket. Egy autentikus beduin táborba lépve a keleti mesék és beduin hagyományok csodái közé csöppenünk. Vállalkozhatunk egy rövid tevegélésre is. A csillagokkal ékesített égbolt alatt, a fülbemászó arab dallamokat hallgatva, a lenyűgöző hastáncot figyelve azt fogjuk kívánni, hogy ez a mesébe illő éjszaka sose érjen véget. Fenséges büfévacsora koronázza meg az estét. Szállás Dubaiban.

5. NAP | Dubai városnézés
Dubai rövid idő alatt az egyik leghíresebb és legkifinomultabb város lett a világon. Neve egyet jelent a mérhetetlen luxussal, a modern pompával. Hogy megérthessük ezt a hihetetlen mértékű és léptékű fejlődést, képet kell kapnunk a napsütötte futurisztikus város természeti kincseiről, társadalmáról, technológiai fejlesztéseiről. A város ugyanakkor büszke beduin gyökereire is. Első állomásunk a Jumeirah Pálma, az elképesztő, 5x5 kilométeres, fatörzset és 16 pálmalevelet, körülötte pedig félholdat formázó mesterséges sziget, melyen hotelek és villák sorakoznak. A Dubai jelképének számító, ikonikus Burj Al Arab hétcsillagos luxusszálló vitorlás formájú sziluettjével messziről vonzza a tekintetet. Az Emírségek tagállamai egymás között nem számolnak fel vámot, és ÁFA nincs, így rendkívül olcsón bocsájtják áruba az egész világon nagy népszerűségnek örvendő szőnyegeiket, és arany ékszereiket. Ennek előnyeit mi is élvezhetjük, amikor egy üzletet felkeresve pompásabbnál pompásabb kincsek között válogathatunk. A hagyományos piacon, azaz soukban az egzotikusnál egzotikusabb fűszerek, és egyéb ínyencségek cserélnek gazdát. Utazás Ras al Khaimah-ba, szállás 2 éjszakára: Hotel Marjan Island Resort and Spa Ras al Khaimah*****

6. NAP | Ras al Khaimah
Élvezze a luxushotel nyújtotta szolgáltatásokat, használja ki a kikapcsolódás tökéletes pillanatait a tengerparton, ebben az álomszép környezetben! Hagyja, hogy a Perzsa-öböl kékeszölden csillámló vizének szemkápráztató látványa Önt is elbűvölje, töltődjön fel a simogató napsugarak érintésével! Feledkezzen el a hétköznapok nyomasztó stresszéről, minden problémájáról, adja át magát a gondtalan pihenésnek, édes semmittevésnek! Vegyen részt fakultatív programon: Musandam hajókirándulás. Szállás: Ras al Khaimah.

7. NAP | Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.
Elhelyezés
Hotel 4*/5*
Ellátás: reggeli

Fakultatív programok
3 kirándulás
Kiegészítő információk
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak. 2017. május végétől június közepéig Ramadant ünnepelnek az országban.

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
A megelevenedő keleti varázs
indulási időpontok:

2017-08-24

időtartam: 6 éjszaka
indulási időpontok:

2017-09-07

időtartam: 6 éjszaka
indulási időpontok:

2017-09-14

2017-09-21

időtartam: 6 éjszaka
Hotel 4*/5*
Részvételi díj119 990 Ft/fő129 990 Ft/fő149 990 Ft/fő
Egyágyas felár10 990 Ft/fő/éj10 990 Ft/fő/éj10 990 Ft/fő/éj
Kiegészítő szolgáltatások
Vacsora csomag44 900 Ft/fő44 900 Ft/fő44 900 Ft/fő
Stornó biztosítás4 050 Ft/fő4 050 Ft/fő4 050 Ft/fő
Fakultatív programok
3 kirándulás54 000 Ft/fő54 000 Ft/fő54 000 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték79 990 Ft/fő79 990 Ft/fő79 990 Ft/fő
Foglalási díj2 900 Ft/fő2 900 Ft/fő2 900 Ft/fő
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • REPÜLŐJEGYET BUDAPESTRŐL AZ EMIRATES LÉGITÁRSASÁGGAL:

Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok!
 • TRANSZFEREKET:

Modern, légkondicionált buszokkal.
 • KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT LÉGKONDICIONÁLT, MODERN PANORÁMABUSZOKKAL:

Abu Dhabi városnézés, Dubai városnézés.
 • MINŐSÉGI SZÁLLODÁKAT:

Vendégeink négy- és ötcsillagos hotelekben kapnak elhelyezést.
 • REGGELIT:

Az utazás minden napján svédasztalos reggeli.
 • MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST:

A szervezett programok alkalmával.
 • RELAXÁCIÓT:

Pihenés, feltöltődés.
 • INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN:

A repülőtér közelében VIP parkolóban.
Az ár nem tartalmazza:
 • Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
 • Repülőtéri illeték: 79.990 Ft/fő
 • Abu Dhabi, Dubai és Ras al Khaimah Tourism fee (helyi adó, kijelentkezéskor éjszakánként fizetendő): kb. 20 dirham/szoba/éj

Amiket ajánlunk Önnek:
 • Vacsoracsomag (vacsora a 3., 5. és 6. nap, esti hajózás vacsorával a 2. napon): 44.900 Ft/fő
 • Fakultatív programcsomag (Ferrari World Abu Dhabi, Burj Khalifa kilátóterasz, sivatagi szafari vacsorával): 54.000 Ft/fő Előzetesen foglalható, kedvezményes ár!
 • Külön foglalható fakultatív program (Musandam-kirándulás): 31.900 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 10.990 Ft/fő/éj