Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Korfu

Azonosító szám: 36181időtartam: 8 nap /7 éjszakautazás: repülővelindulás: Budapest
Mindegy
FIGYELEM!
A feltüntetett árak a választott
szállástól függően változhatnak.

Részletes ártáblázat
Mindegy
Program
 • Hatalmas árkedvezmény!
 • Árgarancia
 • Térítésmentes utasonkénti poggyászszállításKorfu

A Görögország nyugati partjainál található Ion- tengeri szigetek legnagyobbika. Területe 592 km2 , lakosainak száma 107,600. A sziget 58 km hosszú és 27 km széles.Földrajzi elhelyezkedése miatt különösen fontos szerepet töltött be a Kelet és Nyugat kapujában.

A történelem során mindenki szemet vetett rá és elfoglalta kezdve a görög városállamoktól (Athén és Korinthusz) a későbbiekben Gótok, Lombardok, Szaracénok birtokolták, majd a sziciliai királyság után az itáliai városállamok uralma következett - Genoa és Velence.

Korfu egy különlegesen vonzó része a görög szigetvilágnak. A kultúrák keveredése a sziget jellegzetes épületein is megfigyelhető. A szigeten tett körutazás során ellátogathatunk a közigazgatási központba, Korfu városba is. Meglátogathatjuk a nagyobb településeket, mint pl. Paleokastritsa, Benitses, Kavos, Gouvia, Sidari, Kasiopi, Dassia, Kontokali, Messonghi, Pelekas, Moraitika, melyek mind-mind különböző ellenállhatatlan atmoszférát sugároznak.

Ezen a sokszínű sziget egyszerre tudja nyújtani a teljes kikapcsolódást és a nyüzsgő éjszakai életet is. Korfu, mint egy nemzetközi turisztikai központ, a látogatók legkülönfélébb igényeinek is meg tud felelni. Minden évben turisták ezreit vonzza a sziget lélegzetelállító szépsége, a pompás tengeri kilátás, a dús, buja növényzet, és a angol és olasz stílusú épületek. A görög szigetvilágban egyedülálló műemlékek és kristálytiszta tengeröblök szépségein kivül a lakosság vendégszeretete is hozzájárul, hogy évről évre egyre többen térjenek ide vissza.

Messonghi

Korfu városától 18 km-re délre, a keleti parton található ez a szeszélyes, "kusza" nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között diszkók és bárok várják az éjszaka szerelmeseit. Lassan mélyülő tengerpartja miatt ideális a kisgyermekes családok részére, még akkor is, ha az aprókavicsos-homokos strandok viszonylag keskenyek. A kulináris élvezetek hódolói bőven válogathatnak a görög tavernák, az olasz pizzériák és a nemzetközi ételeket, angol beefsteak-et kínáló vendéglők között.

Sidari

A sziget északi partján fekszik, Korfu várostól 38 km-re. Sidari a környék legfelkapottabb üdülőfaluja. Jellegzetes, évezredek nyomát őrző csíkos homokkő falai, víz és szél formálta sziklaalakzatai minden Korfui képeslapon feltűnnek. A számtalan szórakozóhely, étterem és bár miatt a fiatalok körében is népszerű üdülőhely.

Moraitika

A sziget déli részén a fővárostól 18 km-re délre található a környék legdinamikusabban fejlődő üdülőközpontja. Minden igényt kielégítő szállodák, kellemes apartmanházak, üzletek, tavernák, éjszakai szórakozóhelyek várják az idelátogatókat. Tengerpartja homokos, kisgyermekes családoknak kimondottan ajánlott. A főváros közelsége és a pezsgő élet nagy vonzerőt jelentenek.
Elhelyezés
Mindegy
Ellátás: reggelivel

Általános leírás
Arillas központjában, közvetlenül a strand mellett található ez a teljesen felújított, családi vezetésű kis szálloda. aranysárga finomhomokos, hosszú föveny (20 m-re) az Arillas-i öbölben végig! színvonalas pihenés igényes környezetben - mindez szenzációs árban!

Szobák
2 ágyas tengerre néző szoba pótágyazható egy gyerek részére 12 évig

Szolgáltatások a közös terekben
Színvonalas tengerparti beach club (díjmentes). Formatervezett úszómedencével, gyerekmed.; gondozott, füves napozóterület napozóágyakkal, pool bár kellemes lugasos étterem, bár kilátással, közös helyiségekben wifi

Árak

Az Ön által megadott időpontban és az ahhoz legközelebb eső időszakban az alábbi árak érvényesek.
(Az Ön által válaszott időpont árait tartalmazó oszlopot színessel kiemeltük.)
indulási időpontok:

2018-08-20

időtartam: 7 éjszaka
indulási időpontok:

2018-08-27

időtartam: 7 éjszaka
indulási időpontok:

2018-09-03

időtartam: 7 éjszaka
Marina 3***
Részvételi díj108 900 Ft/fő102 900 Ft/fő92 900 Ft/fő
Kötelező járulékok
Repülőtéri illeték27 900 Ft/db27 900 Ft/db27 900 Ft/db
Kerozin felár5 900 Ft/db5 900 Ft/db5 900 Ft/db
Transzfer6 900 Ft/db6 900 Ft/db6 900 Ft/db
BBP
BBP biztosítás580 Ft/fő/nap580 Ft/fő/nap580 Ft/fő/nap
Sztornó
Sztornó biztosítás2.10 %2.10 %2.10 %
LEFOGLALOM
Az ár tartalmazza:
 • utazást charter repülőgéppel
 • 7 éjszaka szállást
 • ellátást a szálláshely szerint
 • telepített magyar nyelvű képviselet
Az ár nem tartalmazza:
 • repülőtéri illetéket
 • kerozin felárat
 • foglalási díjat
 • transzfert
 • BBP biztosítást
 • sztornó biztosítást
 • fakultatív programokat