Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Adams Beach Hotel 5*****

Agia Napa, Nisso Avenue, P.O. Box 30029, 5340, Ciprus
Barátságos légkörű, ízlésesen kialakított szálloda az ismert, finomhomokos Nissi Beach mellett és pálmákkal övezett medencével, melyek nagyszerű kikapcsolódást biztosítanak. Ayia Napa peremén, közvetlen a lassan mélyülő, homokos strandon fekszik. A központ kb. 2 km-re, éttermek és vásárlási lehetőségek kb. 100 m-re találhatók. A menetrend szerinti busz megállója a közelben (Paralimni, Protaras és Nikosia felé). A busztraszfer a repülőtérről kb. 45 perc. A 4 emeletes létesítményben és az újonnan épült De Luxe-szárnyban összesen 376 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, internetsarok, WIFI a hallban (térítés ellenében), különböző büfééttermek, 3 bár, piano-bár, kis szupermarket, üzletek és fodrászat. A kertben szép, lagúnaformában kialakított, édesvizű úszómedence vízeséssel, csúszdákkal és pezsgőfürdőkkel. Napágyak, matracok, napernyők és törölközők a medencénél és a szálloda saját strandszakaszán is ingyenesen vehetők igénybe. Figyelem! A szállodában érkezéskor 100,- EUR/szoba kaució fizetendő.

Szobák
Minden szoba légkondicionált, fürdőszobás, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, vezetékes internetkapcsolattal felszerelt. Széf és minibár térítés ellenében. Szobákhoz erkély tartozik oldalt tengerre néző, öbölre vagy front tengerre néző kilátással. A családi szobák tágasabbak.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, több étterem, taverna, koktélbár, medencebár, szobaszerviz, taxiszerviz, panoráma lift, éjszakai klub, business center, pénzváltás, ajándék- és ékszerboltok, wifi (lobbi), privát kápolna, rendezvényszervezés (pl. esküvő).

Sport és Szórakozás: úszómedence, vízicsúszda, családi medence, gyerekmedence, lassú folyó- és élménymedence, nyitott jacuzzi, több csúszda, egészségcentrum, szauna, gimnasztikai és fitnesz központ, gőzfürdő, szolárium, masszázs, aqua aerobic, fodrászszalon, játszótér, miniklub, teniszpálya. A privát strandon a napernyő és a nyugágyak használata ingyenes, strandtörülköző szerviz. Animációs programok, vetélkedők, zenés estek, kabaré és táncshow, élőzene.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS