Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iberostar Punta Cana All Inclusive 5*****

Punta Cana, Carretera Arena Gorda , Dominikai Köztársaság
Az üdülőhely területén magánstrand, szabadtéri teniszpálya és egészségklub található. A szálláshely területén 3 szabadtéri úszómedence és gyermekmedence is található. Egyéb kikapcsolódási lehetőségként szauna és gőzfürdő biztosított.

Az alábbi kikapcsolódási lehetőségeket a szálláshely terület
én, vagy annak közelében lehet igénybe venni. A szolgáltatásokért esetenként külön kell fizetni.

Jó tudni
A december 24-re szóló szállodai tartózkodások esetében megjelenített végösszeg már tartalmazza a kötelezően fizetendő karácsonyi gálavacsora árát.
A december 31-re szóló szállodai tartózkodások esetében megjelenített végösszeg már tartalmazza a kötelezően fizetendő szilveszteri gálavacsora árát.

Díjak

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely a szobaszerviz során, illetve érkezéskor vagy távozáskor számítja fel.
Vezeték nélküli internet díja a szobában: 35 USD/hét (az árak eltérőek lehetnek)
Vezeték nélküli internet díja a nyilvános területeken: 35 USD/hét (az árak eltérőek lehetnek)
A fenti lista nem terjed ki minden részletre. A díjak és kauciók nem minden esetben tartalmazzák az adót, ezenkívül az összegük változhat.

Kötelező díjak és adók

Az alacsonyabb díjakat tartalmazza a teljes ár tartalmazza:
Szilveszteri gálavacsora díja
Gálavacsora díja szentestére
A szálláshely által megadott összes díjtétel fel van tüntetve. A díjak összegei azonban az itt feltüntetett értékektől eltérhetnek, többek között a szállodai tartózkodás időtartama vagy a lefoglalt szoba alapján.

Szobák
Helyezze magát kényelembe a 427 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és kávéfőző is található. A szobákhoz egy privát erkély vagy belső udvar tartozik. A szórakozást síkképernyős televízió és többféle műholdas csatorna szolgálja, a feláras vezeték nélküli internet-hozzáférés jóvoltából pedig kapcsolatban maradhat ismerőseivel, barátaival. A privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van zuhanyzó/kád kombinációja is) felszerelései közé tartozik ingyenes piperekészlet és hajszárító.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ez az üdülőhely teljes körű ellátást nyújt. Az ár magában foglalja a helyszíni étkezőhelyeken elfogyasztott ételeket és italokat. Az egyes éttermekben történő étkezés, a különleges ételek, néhány ital, illetve némely szolgáltatás felár fizetését vonhatják maguk után. Az üdülőhely vendégeként, ha megéhezik, válasszon a 9 étterem és a 3 kávéház/kávézó közül, vagy rendeljen valamit szobájába, hiszen meghatározott napszakokban rendelkezésre álló szobaszerviz is biztosított. Ha egy frissítő italra vágyik, látogasson el a szálláshelyen lévő medence melletti bár, vagy 8 bár/társalgó egyikébe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS