Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lux* Belle Mare 5*****

Belle Mare, Belle Mare, Mauritius, Mauritius
A szálloda területén fedett medence, szabadtéri medence, gyermekmedence és pezsgőfürdő található. Egyéb kikapcsolódási lehetőségként szauna, gőzfürdő és fitneszlétesítmény biztosított.

Az alábbi kikapcsolódási lehetőségeket a szálláshely területén, vagy annak közelében lehet igénybe venni. A szolgáltatásokért esetenként külön kell fizetni.

Jó tudni

A masszázs és gyógyfürdő-kezelés igénybe vételéhez speciális foglalás szükséges. Kérjük még érkezés előtt vegye fel a kapcsolatot az üdülő munkatársaival. Az elérhetőségi adatokat a foglalási visszaigazoláson találja.
A szálláshely egymásba nyíló szobákat is kínál, amelyeket a rendelkezésre állás függvényében lehet igénybe venni. Amennyiben összenyitható szobákat szeretne foglalni, lépjen kapcsolatba a szálláshely munkatársaival a foglalási visszaigazoláson található számon keresztül.
A szálláshely területére nem lehet állatokat bevinni (szolgálati állatokat sem).

Szobák
Helyezze magát kényelembe a 186 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és DVD-lejátszó is található. A szobákhoz egy privát erkély tartozik. A szórakozást LCD-televízió és többféle műholdas csatorna szolgálja, az ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés jóvoltából pedig kapcsolatban maradhat ismerőseivel, barátaival. A privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van külön fürdőkád, illetve zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik pezsgőfürdő és esőzuhany.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az üdülő vendégei ha megéheznek kedvükre válogathatnak az 5 étterem és az kávézó közül. Ha viszont szobájában étkezne, akkor élvezze ki az 24 órában rendelkezésre álló szobaszerviz nyújtotta lehetőségeket. Remek alkalom az ismerkedésre a többi vendéggel az ingyenes fogadás, amely naponta ker
ül megrendezésre. Ha egy frissítő italra vágyik, látogasson el a szálláshelyen lévő tengerparti bár, medence melletti bár, vagy 2 bár/társalgó egyikébe. Svédasztalos naponta reggeli áll a vendégek rendelkezésére (felár ellenében).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Lazuljon el, és engedje, hogy testét, lelkét kényeztessék a teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdőben, ahol masszázs, testkezelés és arckezelés is várja a pihenni vágyókat. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a 24 órában nyitva tartó
egészségklub, a szabadtéri medence és a fedett medence. A szálláshely egyéb szolgáltatásai és létesítményei közé tartozik ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, portaszolgálat és babysitter szolgáltatás/gyermekfelügyelet (felár ellenében) is.

A LUX ME Spa területén 12 terápiás kezelőszoba található, amelyek egy része párok számára van kialakítva. A masszázsokat a tengerparton és a gyógyfürdőben egyaránt igénybe lehet venni. Egyéb szolgáltatásként arckezelés, testtekercselés és testradír is rendelkezésre áll. A gyógyfürdő területén szauna, pezsgőfürdő és törökfürdő/hammam biztosított. A legkülönfélébb kezelési terápiák állnak rendelkezésre, többek között aromaterápia és thalassoterápia.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS