Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Le Mauricia Hotel 4****

Grand Baie, Royal Road,Grand Bay,Mauritius, Mauritius
A szálláshely területén 2 szabadtéri úszómedence és gyermekmedence is található. Egyéb kikapcsolódási lehetőségként szabadtéri teniszpályák, szauna, gőzfürdő és fitneszlétesítmény biztosított.

18 év kor alatti vendégek számára a(z) fitneszlétesítmény használata nem engedélyezett.

Az alábbi kikapcsolódási lehetőségeket a szálláshely területén, vagy annak közelében lehet igénybe venni. A szolgáltatásokért esetenként külön kell fizetni.

Jó tudni

Az egy szobában alvó pároknak igazolniuk kell, hogy házasok.
A(z) masszázs igénybe vételéhez speciális foglalás szükséges. Kérjük a foglaláshoz még érkezése előtt vegye fel a kapcsolatot a(z) üdülő munkatársaival. Az elérhetőségi adatokat a foglalási visszaigazoláson találja.
Maximum 5, 1 éves vagy annál fiatalabb gyermek tartózkodhat ingyen, amennyiben ők a kísérővel egy szobában szállnak meg, az adott szobában már eleve meglévő ágyat/ágyakat használva.
A szálláshely egymásba nyíló szobákat is kínál, amelyeket a rendelkezésre állás függvényében lehet igénybe venni. Amennyiben összenyitható szobákat szeretne foglalni, lépjen kapcsolatba a szálláshely munkatársaival a foglalási visszaigazoláson található számon keresztül.

Szobák
Helyezze magát kényelembe a(z) 237 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár és LCD-televízió is található. A szobákhoz egy privát kerti bútorokkal berendezett erkély vagy belső udvar tartozik. A szobákban található televíziókon nézhető többféle műholdas csatorna csatornák kínálata a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik telefon, széf és íróasztal is.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálláshelyen vegytisztítás/mosodai szolgáltatás, több nyelven beszélő személyzet és bőrönd tárolása is igénybe vehető. Retúr reptéri transzfer ((24 órás)) felár ellenében vehető igénybe. Az autóval érkező vendégek számára egyéni parkolás biztosított a helyszínen.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az üdülő vendégei ha megéheznek 2 étterem közül választhatnak. De ha inkább szobájában étkezne, akkor használja ki a meghatározott napszakokban rendelkezésre álló szobaszerviz nyújtotta lehetőségeket. Kortyolja el kedvenc italát a szálláshelyen lévő bár/társalgó vagy medence melletti bár egyikében.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Lazuljon el, és engedje, hogy testét, lelkét kényeztessék. A szálláshelyen a következő wellness-szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyókat: masszázs, testkezelés és arckezelés. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) 2 szabadtéri úszómedence, az éjszakai szórakozóhely és a szabadtéri teniszpályák. A szálláshely egyéb szolgáltatásai és létesítményei közé tartozik ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, babysitter szolgáltatás/gyermekfelügyelet (felár ellenében) és ajándékbolt/újságos stand is.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS