Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

OTIUM ALOHA 4****

Sharm El Sheikh, Um El Seid, Egyiptom
Elhelyezkedés:A szálloda az Um El Seid fennsíkon található, közvetlenül a hosszú homokos tengerparton, a repülőtértől kb. 18 km-re, míg Naama Bay-től kb. 11 km-re. A hotelből csodálatos kilátás nyílik a Tiran-szigetre.

Szobák
Szobák: A szálloda 206 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Éttermek, bárok, kávézó, medencék, gyermekmedence, wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, jakuzzi, masszázs), fitneszterem, strandröplabda, asztalitenisz, vízi aerobic, biliárd, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a közösségi területeken, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda, animációs programok és show műsorok, gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS