Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kipriotis Hotel 3***

Rodosz, , Görögország
A szálloda Rodosz városában található, a repülőtértől 14 km-re, Rodosz központjától 750 méterre, a kikötőtől 1 km-re és a homokos-kavicsos tengerparttól 50 méterre fekszik. A hoteltől 50 méterre lévő buszmegállóból 15 percenként érkező busszal eljuthatunk Ixiaba vagy Ialyssosba. A városban különböző szórakozási lehetőségek, éttermek, bárok, és üzletek várják az idelátogatókat.


Szobák
A szálloda összesen 250 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében 5 euro/nap), hajszárítóval, telefonnal, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, széffel (térítés ellenében 20 euro/hét, 30 euro/2 hét), WIFI elérhetőséggel, terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. A fürdőszobák WC-vel, zuhanyzóval, néhányuk káddal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Egy külső édesvizű felnőtt medence, egy édesvizű gyerek medence, biliárd, játékszoba, spa központ, esti programok. A felsoroltak közül néhány szolgáltatás csak térítés ellenében vehető igénybe.

Recepció, mosoda, mini market, pénzváltó, konferenciaterem, WIFI elérhetőség a közös helyiségekben. A napernyők és napágyak a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre, a tengerparton térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap). Strandtörülközőt nem biztosít a szálloda.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS