Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Klelia Beach 3***

Zakynthos, , Görögország
A hotel Kalamaki üdülőterületen, a repülőtértől 4 km-re, a városközponttól 5 km-re, a homokos tengerparttól mindössze 100 méterre található. A szálloda kitűnő szolgáltatásokkal nyugodt környezetben várja vendégeit.

Szobák
A 2012-ben felújított hotel 3 épületében összesen 64 szoba található, amelyek mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, hűtővel felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető. A szállodában mozgássérültek részére speciálisan kialakított szobák is találhatók.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, internet elérhetőség a közös helységekben és a szobákban térítés nélkül, WIFI, bérelhető széf, orvosi ügyelet. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső édesvizű felnőtt medence, egy édesvizű gyermek medence, fitnesz központ, játszótér, jakuzzi, animációs programok. A szálloda közelében számos egyéb kikapcsolódási lehetőség található: csúszda park 6 km-re, bevásárlóközpont 5 km-re, történelmi nevezetességek, múzeum 5 km-re.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS