Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lotus Bay Safaga 4****

Safaga, , Egyiptom
A Safaga öböl északi felén fekvő szálloda a hurghadai repülőtértől 45 km-re, Safaga központjától 5 km-re közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el.




Szobák
224 szobával rendelkezik, melyek mindegyike kézzel készített bútorkkal, légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (térítés ellenében) és erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, szobaszerviz, mosoda, orvosi ügyelet, internet-hozzáférés térítés ellenében A napágyak, a napernyők, a matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence elkülönített gyermek résszel, szauna, jakuzzi, gőzkabin, masszázs és szépségkezelések. Számos sportolási lehetőség: tenisz, squash, fitneszterem, asztalitenisz, billiárd. A tengerpart kiválóan alkalmas snorkelezésre, a tengerparton búvárközpont is található. Emellett számos egyéb vízi sportolási lehetőség.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS