Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Magic Life Jacaranda Imperial 5*****

Side, , Törökország
A 2014-ben nyílt 5 csillagos hotel, mely az ismert Magic Life szállodalánc tagja, az antalyai repülőtértől 65 km-re, Sidétől 10 km-re, Colaklitól pedig 3 km-re fekszik. A hatalmas területen, kb. 130.000 nm-en elterülő komplexum egy központi épületből és több villaépületből áll, számos medencével és csúszdával is rendelkezik. A közeli településekre dolmussal vagy taxival juthatunk el.

Szobák
A kényelmesen berendezett szobák mindegyike rendelkezik minibárral, tea és kávéfőzővel, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, széffel és erkéllyel vagy terasszal. A kétágyas főépületi szobák kb. 38 nm-esek. A főépületi családi szobák kb. 52 nm-esek és két, ajtóval elválasztott szobából állnak. A swim up kétágyas szobák kb. 56 nm-esek, a swim up családi szobák pedig kb. 60 nm-esek és két, ajtóval elválasztott szobából állnak.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik, ahol a napozóágyak, napernyők és strandtörölközők használata ingyenes.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS