Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Barut Sorgun Sensatori 5*****

Side, , Törökország
A 2013-ban nyílt 5 csillagos szálloda Side üdülő övezetben található, az antalyai repülőtértől 67 km-re, Side központjától 4 km-re, 260 méterre a saját tengerpartjától.





Szobák
A hotel 3 részre osztható: felnőtt , vegyes és családi területek. A szobák mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, papuccsal, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral (naponta feltöltve ingyenesen vízzel), ingyenes széffel, tea és kávékészítési lehetőséggel felszerelt és erkéllyel rendelkezik. A családi szobák 40 m2 alapterületűek és 2 légtérrel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlési lehetőség, üzletek, fényképész, gyermek felügyelet, internet elérhetőség, Wi-Fi a közös helységekben. A napernyők, napágyak, matracok a tengerparton és a medence mellett ingyenes használhatok. Strandtörülközőt a szálloda térítés mentesen biztosít.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső és belső medencék, törökfürdő, szauna, fitneszközpont, aerobik, teniszpálya, asztalitenisz, mozi, mini klub, nem motorizált vízi sportok a tengerparton. Térítés ellenében használható a biliárd, bowling, spa központ szolgáltatásai, motorizált vízi sportok a tengerparton. Nappali és esti animációs programokkal szórakoztatják a vendégeket a szálloda szakképzett animátorai.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS