Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Maya Melissa Garden 4****

Belek, , Törökország
A szálloda Belek központjától 5 km-re, az antalyai repülőtértől 25 km-re helyezkedik el. A tengerparttól 1400 méterre található, ahova a szálloda ingajáratot üzemeltet.







Szobák
A hotel 193 standard (20 m2), 14 családi (32m2) és 1 mozgáskorlátozottak részére speciálisan kialakított szobával rendelkezik. Ezek mindegyikében található légkondicionáló, fürdőszoba/ WC-vel, hajszárító, széf (térítés ellenében), telefon, mini bár (térítés ellenében), szatellit Tv és erkély.

Szolgáltatások a közös terekben
A recepción WIFI elérhetőség, autóbérlési lehetőség, fényképész, mosoda. A napágyak, napernyők, matracok és a strandtörülközők térítésmentesen állnak rendelkezésre mind a medencénél, mind pedig a tengerparton.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medencék, 2 csúszda, belső medence, gyerekmedence, törökfürdő, szauna, masszázs, jakuzzi, fitnesz központ, teniszpálya, asztalitenisz, röplabda pálya, gyermekeknek mini klub. A tengerparton a vízi sportok szerelmesi is találnak kedvükre való szórakozási lehetőséget. A fent említett szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS