Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Berghotel Rudolfshütte*** 3***

Salzburg, , Ausztria
Fekvése: A hotel a Hohe Tauern Nemzeti Parkban, 2.315 m-es magassában található gleccserek és 22 hegycsúcs között, a Weißsee tó közelében. A hotel csak felvonóval érhető el (naponta 9.30 és 16.00 között).

Üdülőhelyi díj a helyszínen fizetendő.

Szobák
kétágyas szobákban, melyek mindegyike zuhanyzó/WC-vel, telefonnal, TV-vel felszerelt. A Bergsteiger szobák mérete kb. 17 nm, emeletes ággyal, Weißsee szoba 17 nm, Weißsee családi szoba kb. 19 nm.

Szolgáltatások a közös terekben
A családbarát hegyi hotel recepcióval, bárral, internetterminállal és ingyenes WLAN-nal, bárral, panorámaétteremmel és napozóterasszal (napozóággyal és napernyővel) rendelkezik. Lift és ingyenes parkolóhelyek a Weißsee Gletscherbahn (felvonó) völgyál-lomásán. Wellness: panorámás fedett medence (5x11m), szauna, gőzfürdő, tepidárium és pihenőhelyiség, térítés ellenében: masszázs és szolárium. 1 alkalommal hegy- és völgymenet a felvonóval érkezéskor és elutazáskor az árban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS