Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villa Mare 3***

Kolymbia, , Görögország
A szálloda Kolymbia üdülőhelyen található, Rodosz repülőterétől 25 km-re, Rodosz városától 20 km-re és Kolymbia központjától 600 méterre fekszik. A csodálatos tengerpart 350 méterre található. A szálloda vendégei használhatják a 80 méterre levő testvérszálloda, a Delfinia Resort Hotel 3* all inclusive szolgáltatásait.



Szobák
A szálloda összesen 12 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval, hajszárítóval, mini hűtővel (érkezéskor feltöltve vízzel és gyümölccsel), telefonnal, szatellit Tv-vel, széffel, fürdőköpennyel, kávékészítővel és terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval és WC-vel felszereltek. Ingyenes WIFI a szobákban.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Villa Mare szálloda egy külső medencével rendelkezik. Delfinia Resort Hotelben igénybe vehető szolgáltatások: egy felnőtt medence, egy gyerek medence, egy medence polip formájú gyerekcsúszdával, asztalitenisz, mini golf valamint játszótér várja a gyerekeket. Térítés ellenében: biliárd. Legközelebbi teniszpálya 150 méterre található. Mini klub (0-14 éves korig), nappali- és esti animációs programok szórakoztatják a vendégeket. Vízi sportolási lehetőségek a tengerparton.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Szupermarket a Delfinia Hotelben és 24 órás recepció, WIFI elérhetőség. A napernyők és napágyak a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS