Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ramada D'ma Bangkok + Chaba Cabana Samui 4****

Koh Samui, , Thaiföld
Ramada D´Ma Bangkok 4*

Elhelyezkedés: a Ramada szállodalánc négycsillagos bangkoki tagja 286 elegáns szobával várja vendégeit. A szálloda Bangkok híres Pratunam bevásárló negyede és a Petchaburi üzleti negyed közelében fekszik, kb. 30 km-re a repülőtértől.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, minibár fogyasztás.
Szolgáltatások: főétterem nemzetközi fogásokkal, snackbár, medencebár ingyenes wifi használattal, medence, fitneszterem, szauna. Térítés ellenében: szobaszerviz, mosoda, meeting termek.
Szobák: minden szoba műholdas tv-vel, hajszárítóval, minibárral, széffel, légkondicionálóval és telefonnal felszereltek. A deluxe szobák 32 nm-esek, és többségük a városra néz.



Szobák
Chaba Cabana Beach Resort & Spa Hotel 4*
Koh Samui, Thong Tanote Beach

Elhelyezkedés: a 4 csillagos szálloda Koh Samui keleti partszakaszán, a Thong Tanote Beach-en található, kb. 3 km-re a repülőtértől. A színpompás hotel csodálatos kókuszpálmákkal övezett kertje, nagy medencéje és thai vendégszeretet miatt a turisták egyik kedvence. Vacsorázzon a tengerparti étteremben és érezze a tenger felől fújó hús szellőt! Chaweng központja kb. 10 percnyi taxiútra fekszik a hoteltől.
Strand: a hotel közvetlenül a fehérhomokos tengerparton található, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás. Szilveszteri gálavacsora (nem kötelező): felnőtt: 62.900 Ft/fő, gyermek (2-12 éves korig): 31.900 Ft/fő.
Szolgáltatások: nagy medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenében: heaven spa, vízi sportok a parton, kajak, kenu, orvosi ellátás, étterem nemzetközi és helyi specialitásokkal, beach bár, pool bár.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, gyermekfelügyelet. A szobákban maximum egy gyermek helyezhető el pótágyon.
Szobák: a szálloda mind a 78 deluxe szobája rendelkezik légkondicionálóval, minibárral, hűtővel, tea- és kávéfőzővel, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, káddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával, valamint bérelhető széffel.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS