Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Radisson Suites Bangkok + Millenium Patong Phuket 5*****

Phuket, , Thaiföld
Radisson Suites Bangkok 5*

Elhelyezkedés: a modern ötcsillagos szálloda 22 km-re található a bangkoki repülőtértől, a közelében pedig metróállomás és buszmegálló is található. A hotelből könnyedén elérhetők Bangkok fő bevásárló-, üzleti és szórakoztató negyedei.
Ellátás: amerikai reggeli. Kávé, tea és ásványvíz bekészítés a szobában érkezéskor. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, minibár fogyasztás.
Szolgáltatások: 3 étterem és bár, medence a tetőn napozóterasszal és jacuzzival, fitneszterem, wifi a közös helyiségekben, tuk-tuk transzfer a közeli területekre. Térítés ellenében: meeting termek, business center.
Szobák: minden szoba wifi kapcsolattal, műholdas LCD tv-vel, laptop méretű széffel, vasalóval/vasalódeszkával, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. A superior szobák 32 nm-esek. A deluxe studio szobák 40 nm-esek, egy nappalival és egy hálószobával rendelkeznek.

Szobák
Millenium Resort Patong Hotel 5*
Phuket, Patong Beach

Elhelyezkedés: a két különálló épületből álló, 5 csillagos szálloda a repülőtértől 40 km-re, Phuket legismertebb és legmozgalmasabb partszakaszának, az úgynevezett Patong Beach szívében található, egy csodálatos trópusi kertben. Phuket városközpontja kb. 15 km. A népszerű Bangla út, amelyen számos étterem, söröző és pub található, 5 percnyi sétára fekszik. A hotel tökéletes elhelyezkedése felejthetetlen kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. Ismerje meg Délkelet-Ázsia gyöngyszemét, a varázslatos Thaiföldet, ahol a thai emberek vendégszeretete mindenhova elkísér. Az egzotikus keleti kultúrák, a buddhizmus, a fantasztikus építészeti emlékek, vagy a napsütötte déli szigetek különleges élményt nyújtanak minden oda utazó vendég részére. Egyedi látványosság a sekély vizű korallzátonyok világa, a szivárvány minden színét felvonultató halakkal és más pompás tengeri élőlényekkel.
Strand: a híres Patong beachet öt perces sétával érhetjük el, kb. 500 méterre található a hoteltől. Ha pedig nyugalmasabb partokat keresünk, a szigeten számos kisebb-nagyobb öblöt és buja trópusi növényzetet találhatunk. A parton a napernyőkért és napozóágyakért külön kell fizetni.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: nagy medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenben: étterem mediterrán és thai konyhával, bár, fitneszterem, business központ, konferencia termek, internet sarok.
Gyermekeknek: 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.
Szobák: a tengerparti szárnyban 197, míg a tóparti szárnyban 221, modernül berendezett szoba található. A superior szobák egyszerűen berendezettek, 30 nm-esek, bérelhető széffel, zuhanyzóval, minibárral, műholdas tv-vel, telefonnal, ülősarokkal és internet kapcsolattal (térítés ellenében) rendelkeznek. A deluxe szobák 32 nm-esek, elegánsabbak és erkéllyel is rendelkeznek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS