Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Radisson Suites Bangkok + Melati Beach Samui 5*****

Koh Samui, , Thaiföld
Radisson Suites Bangkok 5*

Elhelyezkedés: a modern ötcsillagos szálloda 22 km-re található a bangkoki repülőtértől, a közelében pedig metróállomás és buszmegálló is található. A hotelből könnyedén elérhetők Bangkok fő bevásárló-, üzleti és szórakoztató negyedei.
Ellátás: amerikai reggeli. Kávé, tea és ásványvíz bekészítés a szobában érkezéskor. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás, minibár fogyasztás.
Szolgáltatások: 3 étterem és bár, medence a tetőn napozóterasszal és jacuzzival, fitneszterem, wifi a közös helyiségekben, tuk-tuk transzfer a közeli területekre. Térítés ellenében: meeting termek, business center.
Szobák: minden szoba wifi kapcsolattal, műholdas LCD tv-vel, laptop méretű széffel, vasalóval/vasalódeszkával, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. A superior szobák 32 nm-esek. A deluxe studio szobák 40 nm-esek, egy nappalival és egy hálószobával rendelkeznek.

Szobák
Melati Beach Resort & Spa Hotel 5*
Koh Samui, Thongson Bay

Elhelyezkedés: az 5 csillagos luxusszálloda mindössze 10 perc autóútra fekszik a repülőtértől, és 15 percre Chaweng szórakozó- és bevásárló negyedétől, a Thongsong-öbölben. Egyedülálló környezete, pálmafákkal szegélyezett medencéi és partja biztosítja, hogy vendégei igazán különlegesnek érezhessék magukat. A thai vendégszeretet, a szolgáltatások magas színvonala, a környék látnivalóinak gazdagsága csodás nyaralást ígér. Ismerje meg Délkelet-Ázsia gyöngyszemét, a varázslatos Thaiföldet, ahol a thai emberek vendégszeretete mindenhova elkísér. Az egzotikus keleti kultúrák, a buddhizmus, a fantasztikus építészeti emlékek, vagy a napsütötte déli szigetek különleges élményt nyújtanak minden oda utazó vendég részére. Egyedi látványosság a sekély vizű korallzátonyok világa, a szivárvány minden színét felvonultató halakkal és más pompás tengeri élőlényekkel. Arany Buddha-templomok, feldíszített elefántok, mosolygós thai táncosok, egzotikus ételek és az éjszakai piac színes kavalkádja fogadja a látogatót. A helyi emberek kedvessége, türelme és vendégszeretete mindenkit magával ragad.
Strand: a hotel közvetlenül saját, csodás homokos tengerpartján terül el, ahol a napernyők és napozóágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: további étkezések és italok, szobaszerviz. Kötelezően fizetendő a szilveszteri gálavacsora: felnőtt: 73.900 Ft/fő, gyermek (2-12 éves korig): 40.900 Ft/fő.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, olvasószoba. Térítés ellenében: 2 étterem nemzetközi, thai és tengeri fogásokkal, 2 medence bár, lobby bár, strandbár, vízi sportok, szauna, jacuzzi, fitneszterem, spa center és kezelések, fodrászat, internet, könyvtár, wifi kapcsolat, shuttle járat a Chaweng Beach-re, gyermekfelügyelet, ajándékbolt, orvosi ellátás, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.
Szobák: a szálloda 77 szobájának és villájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, tea/kávéfőzővel, hajszárítóval, internetkapcsolattal, minibárral, bérelhető széffel, papuccsal, fürdőköpennyel, hűtővel, műholdas plazma tv-vel és telefonnal rendelkezik.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS