Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Le Meridien Phuket Beach Resort Hotel 5*****

Phuket, , Thaiföld
a nemzetközi Le Méridien szállodalánc thaiföldi tagja a phuketi nemzetközi repülőtértől 50 km-re, délre található. A népszerű, 470 szobás szálloda vendégei a paradicsomban érezhetik magukat - burjánzó trópusi növények, gyönyörű, széles strand és megannyi rekreációs és sporttevékenység várja az idelátogatókat. A nyugodt és meghitt hangulatú hoteltől mindössze 5 km-re helyezkedik el Patong vásárlóktól és szórakozni vágyóktól nyüzsgő kisvárosa. A nagyszerű partszakaszok, a rejtett, magányos kis öblök és számtalan vízisport-lehetőség vonzza ide a turistákat. Szép homokkal borított strandokat, kisebb-nagyobb öblöket és buja trópusi növényzetet találunk itt, amihez azúrkék tenger és a káprázatos korallzátonyok párosulnak. Ismerje meg Délkelet-Ázsia gyöngyszemét, a varázslatos Thaiföldet, ahol a thai emberek vendégszeretete mindenhova elkísér. Az egzotikus keleti kultúrák, a buddhizmus, a fantasztikus építészeti emlékek, vagy a napsütötte déli szigetek különleges élményt nyújtanak minden oda utazó vendég részére. Egyedi látványosság a sekély vizű korallzátonyok világa, a szivárvány minden színét felvonultató halakkal és más pompás tengeri élőlényekkel.
Strand: a szálloda közvetlenül a saját, homokos tengerpartjánál terül el, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetőek.

Szobák
a hotel modern, tágas és kényelmesen berendezett szobáiban kávé és teafőző, hajszárító, hűtő, légkondicionálás, műholdas LCD TV és bérelhető széf található, térítés ellenében wifi hozzáférés is igénybe vehető.

Szolgáltatások a közös terekben
medencék napernyőkkel és napozóágyakkal, jacuzzi, fitneszterem, wifi kapcsolat a közös terekben. Térítés ellenében: éttermek, bárok, business center, első osztályú sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, masszázs, szauna, vízi sportok.
Gyermekeknek: elkerített gyermekmedence rész, Pingvin-gyermekklub (3-12 éves korig) számtalan játékkal, játszótérrel, tinédzser klub (13-19 éves korig). A 13 év alatti gyermekeknek kihúzható ágyat biztosít a hotel.



Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS