Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ibis Riverside Bangkok + Ibis Patong Phuket 3***

Phuket, , Thaiföld
Ibis Bangkok Riverside Hotel 3*
Bangkok

Elhelyezkedés: a megbízható, nemzetközi Ibis szállodalánc bangkoki tagja a Suvarnabhumi repülőtértől 38 km-re, a belvárostól délre található. A 266 szobás, újonnan épített, 3 csillagos szálloda közvetlen közelében található a komp és a gyorsvasút állomás, mely utóbbihoz ingyenes buszjárattal is eljuthatunk. Bátran kijelenthetjük, hogy a Chao Praya folyó menti, közkedvelt fővárosi szállodába érkezők nem fognak csalódni, amiről a kedvező ár-érták arány és a csodálatos panoráma gondoskodik. A hotel kialakítása során a modernitás letisztult egyszerűségére, illetve a friss és megkapó könnyedségre törekedtek.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenében: étterem, bár, business center, sportlehetőségek, masszázs, szauna, wifi kapcsolat.
Gyermekeknek: a 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.
Szobák: a hotel modern, tágas és kényelmes szobáiban hajszárító, légkondicionálás, műholdas tv és bérelhető széf található, térítés ellenében igénybe vehető wifi hozzáférés is.

Szobák
Ibis Phuket Patong Hotel 3*
Phuket, Patong Beach

Elhelyezkedés: az Ibis szállodalánc e tagja Patong főutcáján található. A modern, barátságos, 3 csillagos szálloda 5 szintes épületében 260 szoba várja a vendégeket. Élvezze a vásárlást és a vibráló éjszakai életet a hotel szomszédságában, majd az étterem teraszán kóstolja meg a különleges thai specialitásokat. A szálloda a phuket-i repülőtértől autóval 45 percre található.
Strand: a hotel 500 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahová a szálloda saját shuttle járatot üzemeltet. A parton a napozóágyak és a napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.
Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal. Térítés ellenében: bár 24 órában, légkondicionált étterem, internet sarok, masszázs.
Gyermekeknek: gyermekmedence. 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.
Szobák: a modernül berendezett, kényelmes szobák mindegyike légkondicionált, wifi elérhetőséggel (térítés ellenében), műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, tea- és kávéfőzővel felszerelt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS