Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Host Mark Grand Seas 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda Hurghada déli részén fekszik, vagyis a város legtermészetesebb öblénél, mely csendességéről, eredetiségéről és fehérhomokos tengerpartjáról ismert. A kristálytiszta vizű Vörös-tenger és a sivatag között fekvő szálloda megfelelő lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra és pihenésre. A belvárostól 15 km-re, a repülőtértől 10 km-re, Kairótól 450 km-re található.






Szobák
A szálloda 230 szobájából majdnem az összes tengerpartra néző. A szobák mindegyike egyedileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, mini hűtővel, TV-vel, saját fürdőszobával, hajszárítóval felszerelt, valamint kérésre gyermekágy és pótágy is biztosítható.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső medence, gyermekmedence, konditerem, szauna, jacuzzi, masszázsok, gőzfürdő, 2 teniszpálya, búvárközpont hivatásos oktatókkal, játszótér a tengerparton, különféle vízi sportok, animációs programok

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Ingyenes busz a városközpontba, ingyenesen igénybe vehető széf a recepción, vásárlási lehetőségek, mosoda, parkoló, csomagmegőrző helyiség. A napernyők, napágyak és strandtörülközők a tengerparton és a medence mellett ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS