Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Hotel Imperial 4****

Rab, , Horvátország
Rab városában, pálmafákkal és fenyőkkel övezett, gyönyörű zöldkörnyezetben helyezkedik el a felújított szálloda, a kikötő fölött, 300 m-re a tengerparttól. Strandja kavicsos, köves, részben kiépített, napágyak és napernyők bérelhetők. Tengerparti sétányon gyalogosan eljuthatunk az óvárosba. A szálloda előtti rendezett parkban található hangulatos, kis, fajátszótér a gyermekek kedvence.

Szobák
2-ágyas, légkondicionált, telefonnal, SAT TV-vel, minibárral, széffel, hajszárítóval felszerelt, utca felőli, illetve tenger/park felőli, zuhany/WC-s szobákban. A tenger felőli szobák nem mindegyikéből nyílik szabad kilátás a tengerre a szálloda előtt található magas fák miatt! A tenger felőli szobák egy része balkonos, melyek külön lekérésre, térítés ellenében igényelhetők. Lekérésre 4-ágyas, park felőli, családi szobát is tudunk biztosítani, mely két kétágyas hálószobából és 1 fürdőszobából áll közös bejárattal

Szolgáltatások a közös terekben
Klimatizált étterem, aperitif-bár, nyitott medence whirlpoollal, bár, terasz tánczenével, TV-szoba, wellness-központ: masszázs, whirpool, szolárium, relaxációs szoba, fitness, fedett medence (40 m˛), széf, internet sarok, parkoló, 3 salakos teniszpálya, asztalitenisz, minigolf. A strandon bár és újságárus. VI.1-IX.6. között egy ingyenes vízitaxi a szállodától 10 perc sétára található Skver strandtól Frkanj strandra, ahol nudista strand is található. Háziállat nem megengedett.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS