Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ramada Dubai Jumeriah 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
A Ramada Jumeirah Hotel egy modern és elegáns szálloda tetőtéri medencével, napozóágyakkal és lenyűgöző kilátással a városra. A hotel létesítményei a tradicionális skót pubtól a rezidens DJ-vel rendelkező klubig terjednek. Az Al Ghazal bevásárlóközpont 3 perc sétára található.

Szobák
A szobák mahagóni bútorokkal és modern dekorációval várják a vendégeket. Az ízléses elrendezést 102 cm-es, síkképernyős műholdas TV, iPod-dokkoló, valamint tea- és kávéfőző egészíti ki.
A szálloda természetes fény által megvilágított Atrium kávézójában a vendégek nyugodt légkörben iszogathatnak. A Ramada Jumeirah Hotel ezen kívül egy mediterrán és egy ázsiai étteremmel, valamint egy medencebárral várja a vendégeke

Szolgáltatások a közös terekben
A vendégeket figyelmes személyzet várja. Dubai bevásárlóközpontjaihoz és a Jumeirah strandra ingyenes transzferjáratok közlekednek. A szálloda wellness-központjában test- és arckezelések is igénybe vehetők, és az edzőterem a legújabb gépekkel van felszerelve.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS