Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

El Paso Hotel 4****

43840 Salou, , Spanyolország
A szálloda a gyarmati idők Mexikójának világát idézi; különleges díszítése időutazásra visz bennünket. Gyermekes családoknak ideális, hiszen számos óriási medence köré épült, amelyek közül az egyikben egy elsüllyedt kalózhajót is birtokba vehetnek a legkisebbek. A barátságos szobáknál talán csak a kiváló nemzetközi konyhával rendelkező éttermek hívogatóbbak. Ha Mexikó után újra Európába vágyunk, ez villámgyorsan megoldható, hiszen a PortAventura Vidámpark és a Caribe Vizividámpak is csak pár lépésnyire található.
Mindkét Park bejáratának közelében, Salou központja 5 perc, Barcelona belvárosa pedig 1 óra alatt elérhető autóval. A Vidámparkban közlekedő vonat egyik állomása a szálloda területén található.

Szobák
Minden szoba légkondicionált, telefonnal, minibárral, műholdas televízióval ellátott. A fürdőszobákban hajszárító található. A Standard szobákban gyerekekkel együtt max. 4 személy elhelyezésére van lehetőség (a standard szobák különböző típusúak; esetleg előfordulhat, hogy a gyerekeknek a szülővel egy ágyban kell aludniuk)

Szolgáltatások a közös terekben
A 2-5 emeletes épületekben összesen 501 szoba, 7 lift található. Kinti medencék (május 1-től üzemelnek): felnőtt-, és gyermekmedence, nagy pezsgőmedence. A szálloda vendégei használhatják a PortAventura szállodában található Fitness részleget. Autóbérlésre is lehetőség van. A "Campo Aventura" gyermekklub a 4-11 éves kis vendégeknek nyújt tartalmas és szórakoztató programokat. A szállodában ezen kívül folyamatosan napközbeni és esti szórakoztató programokat szerveznek.

Étkezési lehetőségek, bárok
3 étterem( büférendszerű, a filmek világát idéző, illetve szendvics és salátabár), és 2 bár áll a vendégek rendelkezésére.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS