Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Le Mauricia 4****

Belle Mare, , Mauritius
A négycsillagos szálloda a sziget északi részében, a Grand Baie üdülőhely közelében épült, 25 kilométerre a fővárostól, Port Louis-től és kb. 75 kilométerre a nemzetköi repülőtértől. A hotelben két étterem, 2 külső, édesvízzel feltöltött úszómedence, gyermekmedence, wellness-központ, fodrászat, gyermekklub áll a vendégek rendelkezésére. Ingyenes sportolási lehetőségek (a foglaltság függvényében): 3 teniszpálya, fitneszterem, röplabda, asztalitenisz, billiárd, vitorlázás, vizisí, kajak, szörf, üvegfenekű hajó, snorkelling. Térítés ellenében búvárkodás (PADI), katamarán, mélytengeri horgászat, illetve a wellness-központjában masszázs és kozmetikai kezelések vehetők igénybe.

Szobák
A kétágyas standard, légkondicionált, balkonos szobákban tv, telefon, fürdőszoba, minibár, széf, kávé-, teafőző berendezés található, max. 2 felnőtt és pótágyon 1 gyermek elhelyezésére alkalmas.
Lekérésre családi apartman is foglalható. A két légterű, kb. 70 m2 alapterületű apartman berendezése megegyezik a standard szobákéval, de egy külön gyerekszoba is tartozik hozzá. Az apartmanban 2 felnőtt és 3 gyermek (18 éves korig) helyezhető el, térítéses ellenében a szobákba internet is kérhető.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS