Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Lux Belle Mare 5*****

Belle Mare, , Mauritius
Az ötcsillagos szálloda a sziget keleti partján, a Belle Mare hosszú, finom homokos, korallzátony által védett, lagúnás tengerpartján található. Négy étterem, bárok, a sziget legnagyobb, 2000 m2-es úszómedencéje, miniklub a gyermekeknek, esténként zenés-táncos show-műsorok, az "Aphrodité" szépség- és egészségközpont (törökfürdő, masszázs, szauna, jacuzzi, fodrászat, kozmetika), ajándéküzletek és könyvtár áll a vendégek rendelkezésére. Ingyenes sportolási lehetőségek: windsurf, kajak, mini vitorlás, snorkeling, üvegfenekű csónak, fitneszterem, strandröplabda, teniszpálya, minigolf, vízisí. Térítés ellenében igénybe vehető: a PADI búvárközpont szolgáltatásai, mélytengeri horgászat, hegyi kerékpár, valamint a szépség- és egészségközpont szolgáltatásai.

Szobák
A 60 m2-es, légkondicionált, balkonos vagy teraszos, tengerre néző "junior suite" lakosztályokban tv műholdas csatornákkal, telefon, minibár, hajszárító, tea- és kávéfőző berendezés, széf található. A szobákban két felnőtt a főágyon és két 12 év alatti gyermek egy kihúzható kanapén helyezhető el.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS