Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Orient Palace 5*****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda 135 km-re helyezkedik el az antalyai repülőtértől, 5 km-re Alanya központjától, 100 méterre a legközelebbi boltoktól és bevásárlási lehetőségektől, 800 méterre a tengerparttól. A hotellel szemben buszmegálló található, így a városközpont autóbusszal könnyen megközelíthető.
 


 

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Konferenciaterem, fodrászat, ékszerbolt, üzletek, orvosi ügyelet, diszkó. Száz fős konferenciaterme a legmodernebb technikai berendezésekkel van felszerelve: Tv, DVD, video, kivetítő, stb.

Szobák
A szálloda négy főépületből áll: 80 standard szobával, 4 lakosztállyal a főépületben, 222 családi szobával, 3 apartman épülettel. A szobák mindegyike légkondicionálóval, fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel, mini bárral, szatellit Tv-vel, telefonnal és széffel felszerelt. A standard szobák 24 m2 alapterületűek.


Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
3 úszómedence közül az egyik fedett, míg a másik kettő gyermekrésszel is rendelkezik. Továbbá csúszda, mini klub, különböző vízi sportok, strandröplabda, fitneszközpont, egész napos animációs programok felnőttek és gyerekek részére, esti show műsorok, törökfürdő és spa szolgáltatások. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS