Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dynasty Hotel 3***

Side, , Törökország
FEKVÉS A szálloda 500 méterre található a nyilvános strandtól, ahová a hotel ingyenes ingajáratot közlekedtet. Side-től 2 km-re, Manavgattól 6 km-re fekszik a szálloda. A transzferidő a repülőtértől kb. 65 perc.


EGYÉB INFORMÁCIÓK A strandon a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe (kb. 1,5 Euro/nap), de a szálloda medencéjénél ingyenes.

Szobák
A szálloda egy négyszintes főépületből és egy melléképületből áll és összesen 133 szobával rendelkezik.125 standard és 8 családi szoba. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, Tv-vel, minibárral (térítés ellenében), széffel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Kültéri medence, tengerparton térítés ellenében vízi sportok. Szauna, törökfürdő ingyenesen. Masszázs és egyéb kezelések térítés ellenében. A tengerpart lassan mélyülő homokos.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS