Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pula/medulin Magánapartmanok Apt.

Pula, , Horvátország
Pula: A több, mint 3000 éves, 62 ezres lakossággal, és két hivatalos nyelvvel (olasz és horvát) is rendelkező Pula Isztria fővárosa, és legnagyobb városa. Kellemes klímájáról, és romlatlan természeti környezetéről ismert. Már Kr. e. a 10. században is lakták, az illírek. A 19. századtól az I. világháborúig az Osztrák-Magyar Monarchia haditengerészetének központja volt. Pula, a régió többi városához hasonlóan kellemes klímájáról, romlatlan természeti szépségeiről, és szelíd, türkízkék tengeréről ismert. Strandjai még adriai viszonylatban is rendkívül tiszták, és jól felszereltek. Pula ezenfelül gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, pl. egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal, és egyedülállóan sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. E tényezők világszerte ismert, népszerű turistacélponttá tették e gyönyörű várost, és a legtöbben többször is visszalátogatnak ide. A turizmus mellett a borászat, a halászat, és a hajóépítés is régi hagyományokkal rendelkezik itt. Medulin, a   Pulától csupán néhány kilométerre található kis halásztelepülés, az utóbbi évtizedekben Isztria és Horvátország jelentős idegenforgalmi központjává nőtte ki magát. Medulin környékén rengeteg gyönyörű partszakasz található, ahol számos nagy férőhelyes, különböző kategóriájú szálloda található. Az itt megszálló vendégek közvetlenül a tenger és a strandok mellett nyaralhatnak, így garantáltan élvezhetik a tengerparti nyaralás minden örömét. A nagyszámú hotelen kívül Medulin magánapartmanok és házak formájában is számos szálláslehetőséget kínál, ahol a vendégek szintén minőségi idegenforgalmi szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Az egész napos strandolás, napozás és a Medulinban bőséggel élvezhető más tengerparti örömök, mint pl. a vízisí, szörf, búvárkodás után esténként a Medulin központjában található különböző haléttermekben, pizzériákban és más éttermekben hódolhat az asztal örömeinek. A forró nyári esték során érdemes tenni egy sétát tengerparti sétányon, az "éjjeli baglyok" pedig egy jót bulizhatnak a számos medulini bár, szórakozóhely és diszkó egyikében. A tengerparttól 200-1.500 m-re, az üdülőhely központjától 200-1.000 m-re találhatók.

Szobák
Magánapartmanokban, melyek 1-3 hálószobából, korszerűen felszerelt konyhából és étkezőből, valamint fürdőszobából állnak. Az apartmanok többségéhez tartozik balkon vagy terasz és parkoló hely is.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS