Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Three Corners Rihana Resort 4****

El Gouna, , Egyiptom
FEKVÉS
A szálloda El Gouna-ban található 350 méterre a Vörös-tenger partjától, 25 km-re a hurghadai repülőtértől és 350 méterre El Gouna központjától.


EGYÉB INFORMÁCIÓ
A napernyők, napágyak és a strandtörülközők használata ingyenes, a WIFI recepciónál térítésmentesen vehető igénybe. Az egyik medencénél gyerekcsúszdák vannak.

Szobák
A szálloda 268 szobájából, 101 standard, 95 superior, 30 összenyitható, 28 nászutas lakosztály és 14 mozgáskorlátozott szoba. Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, minibarral, szatellit TV-vel, széffel, hajszárítóval, fürdőszobával, zuhanyzóval és a szobák balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
3 kültéri medence, 2 gyerekmedence, röplabda, boccia, asztalitenisz. Biciklizés és billiárd térítés ellenében. A szállodában búvárközpont üzemel, és kitűnő lehetőséget nyújt a szálloda tengerpartja snorkelezéshez is. Ezen kívül számos sportolási lehetőségre van lehetőség El Gouna városában: szörfözés, gokartozás, golfozás. Wellness központ: Sauna, Jacuzzi, gőz, masszázs.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS