Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stella Gardens 5*****

Makadi , , Egyiptom
FEKVÉS
A 2011-ben épült szálloda Makadi Bayen található, 25 km-re délre a Hurghadai repülőtértől. A szálloda vendégei a szomszédos testvérszálloda, a Stella Beach Resort & Spa fehérhomokos tengerpartját vehetik igénybe.A két hotel között 08:00-23:00 között ingyenes kisbusz közlekedik.A közelben húzódó korallzátony kiváló helyszínt biztosít könnyűbúvárkodásra.
 

 
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Üzletek, mosoda, bankautomata, internetkávézó, 24 órás orvosi ügyelet, térítés ellenében internet kártya vásárolható a recepción. A diszkóban az italfogyasztás térítés ellenében történik. Testvérszállodája, a Stella Beach Resort & Spa csupán 7 percnyi sétára van, valamint ingyenes buszjárat is közlekedik a két hotel között. A napernyők, napágyak a medencéknél, illetve a tengerparton ingyenesen vehetőek igénybe, a strandtörülközőért azonban kaució fizetendő (kb. 15 EUR). Van lehetősék késői szobaelhagyásra a nyaralás utolsó napján, ennek ára: délután 3-ig 10 euro/fő, este 6-ig 20 euro/fő, este 8-ig 30 euro/fő.

Szobák
A szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, Tv-vel, mini bárral (napi egy üveg vízzel feltöltve), széffel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, valamint erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A 30 m2 alapterületű szobái kertre, medencére, vagy felár ellenében tengerre nézőek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS