Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Evrika Beach Club Hotel 4****

Napospart, , Bulgária
Fekvés
A kellemes hangulatú 4 csillagos szálloda mindössze 500 m-re fekszik Napospart központjától, ahol számos étterem, bár, üzlet várja a vendégeket. A burgaszi repülőtér 35 km-re, míg Nessebar óvárosa 5 km-re található a szállodától.


Egyéb információ
A szállodában heti 6-szor szórakoztató műsorok, élőzene szórakoztatja a vendégeket. A szálloda területén ingyenesen használhatók a napernyők és napágyak, csak úgy mint a strandtörölköző.

Szobák
A szálloda 633 szobája között van parkra néző, medencére néző, tengerre néző. A szálloda mindegyik szobája rendelkezik erkéllyel, fürdővel, hajszárítóval, légkondicionálóval, Tv-vel és széffel.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
2 kültéri medence, aqua park, fitneszterem, sauna, jacuzzi, animáció, teniszpálya, asztalitenisz, focipálya, mini golf, darts. Ezenkívül számos vízi sportolási lehetőséget kínál a szálloda, ezek térítés ellenében vehetőek igénybe. Gyerekeknek játszótér és mini klub 4-12 év közöttieknek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS