Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Zorbas Village 4****

Anissaras, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Kréta szigetének északi részén, a heraklioni repülőtértől 20 km-re Anissarasban található, Hersonissos városától 5 km-re, és közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. Taxival vagy tömegközlekedéssel könnyen elérhető a sziget bármely része.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, ébresztés, pénzváltás, autókölcsönzés, a szálloda előtt buszmegálló található,  mosoda, igény esetén gyermekfelügyelet felárért. Ingyenes napágyak és napernyők a medencéknél és a parton is. Törölközők letét ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A festői környezetben elhelyezkedő szálloda 219 bungalós szobával rendelkezik. A szálloda szobái egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, telefonnal, DVD lejátszóval, kávé-tea főzővel, széffel felszereltek. Széf 3 euro/nap összegért bérelhető.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy tengervizes külső medence (nyitva 10-19-ig), fűtött belső medence (május 15. és október 31. között zárva). Sportolási lehetőségek: tenisz, röplabda, kis foci pálya, vízilabda. Vízi sportok térítés ellenében. A kicsik és nagyok szórakozásáról animátorok gondoskodnak a nap folyamán.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS