Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bel Air Hotel 4****

Hurghada, , Egyiptom
FEKVÉS
A szálloda a Vörös tenger partjától 200 méterre található, 8 km-re a hurghadai repülőtértől és 3 km-re a központtól. A búvárkodást kedvelők számára tökéletes helyszín lehet a nyaraláshoz a hotel. 18 év alatti vendégeket nem fogad a szálloda.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Üzletek, pénzváltó, fodrászat, mosoda, orvosi ügyelet, internet kávézó, autóbérlési lehetőség, bankautomata (Arabia és Arabella hotelben található). A napernyők és napágyak a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen vehető igénybe.

Szobák
215 szobájából 211 standard szoba, melyek mindegyike 42 m2 alapterületű, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, mini bárral, bérelhető széffel, kávé és tea készítési lehetőséggel, szatellit Tv-vel, telefonnal és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence, gyermek medence, játszótér, gyermek klub (4-12 éves korig), fitneszterem, teniszpálya, squash pálya, aerobik, strandröplabda, darts, nappali és esti animációs programok, asztalitenisz, biliárd. Térítés ellenében szauna, masszázs, gőzfürdő, jakuzzi, világítás kérhető a teniszpályára, a tengerparton különböző vízi sportok (banán, szörf, búvárkodás, vízi bicikli) kipróbálására van lehetőség.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS