Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Movie Gate Hurghada 4****

Hurghada, , Egyiptom
FEKVÉS
A szálloda 20 km-re fekszik a hurghadai repülőtértől és 15 km-re a városközponttól, közvetlenül a Vörös-tenger partján. A part mentén előfordulhatnak korallfoltok, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk.


 
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, üzletek, autóbérlési lehetőség, WIFI elérhetőség a közös helyiségekben ingyenesen, szobaszerviz, fodrászat, orvosi ügyelet. Napernyők, napágyak, strandtörülközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe.

Szobák
A szálloda komplexum egy főépületből (109 szoba) és melléképületekből (347 szoba) áll. Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, Tv-vel, széffel, térítés ellenében mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval felszerelt. A szobákhoz tartozó erkélyek vagy teraszok kertre vagy medencére néző. "Run of the house" szoba típus: normál standard szoba, amelyet a szálloda szabad kapacitásától függően a főépületben vagy a melléképületben helyez el.


Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Öt külső medence gyermek résszel, asztalitenisz, darts, óriás sakk, biliárd, fitneszterem, búvárkodási lehetőség, mini klub (4-7 éves korig), junior klub (8-12 éves korig), diszkó, játékterem, mozi (szabadtéri mozi, stúdió felszereléssel, film fesztiválok), vízi sportok a tengerparton. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, úgy, mint: masszázs, szauna, gőzfürdő. A gyermek és felnőtt programokról profi animátor csapat gondoskodik, melynek keretén belül versenyek, játékok szolgálják az aktív pihenést.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS