Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dessole Aladdin Beach Resort 4****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda vendégei nem használhatják a Jasmine Village és az Ali Baba szállodák szolgáltatását!
FEKVÉS
Az elegáns négycsillagos szálloda Hurghadában közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton helyezkedik el, mindössze 8 km-re a repülőtértől.
 
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, szobaszerviz, mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet, pénzváltó, térítés ellenében internet-hozzáférés a lobbiban, konferenciaterem, ingyenes széf. A napágyak, a napernyők, a matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
459 standard szobája, 20 összenyitható szobája, 14 háromágyas szobája és 22 lakosztálya van. A légkondicionált szobák telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel felszereltek. Családi szobái két légterűek és ajtóval vannak elválasztva. Babaágy ingyenesen kérhető.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két medence gyermekrésszel, mini golf, asztalitenisz, strandröplabda, biliárd, szörf- és búvárcentrum (térítés ellenében), 2 teniszpálya, mini klub, játszótér, nappali és esti animációs programok. Néhány szolgáltatás csak térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS