Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A keleti stílusban épült, korábban Sunrise Select Mamlouk Palace néven üzemelő, 5 csillagos szálloda 2012. novembertől a méltán híres Sentido szállodalánc tagja. A repülőtértől 10 km-re, Hurghada régebbi központjától 15 km-re helyezkedik el. A gyönyörű kert, ahol apró, hidakkal kialakított patakot is találunk, a nagy medencerendszer, a hagyományos egyiptomi vendégszeretet, a széleskörű szolgáltatások és nem utolsó sorban a kristálytiszta Vörös-tenger igazán pihentető kikapcsolódást ígér minden ideérkező vendég számára. A hotelt kifejezetten családok részére is ajánljuk.


Strand: közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.<

Szobák
az 530 szoba mindegyike műholdas tv-vel, telefonnal, minibárral, légkondicionálóval, hajszárítóval, kávé-, és teafőzővel, erkéllyel vagy terasszal és széffel rendelkezik. A standard szobák 41 nm-esek. A családi szobák 52,5 nm-esek és egy nappalival és egy hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
2 nagyméretű medence (az egyik télen fűtött) napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 étterem, 6 bár, nappali és esti animációs programok, focipálya, 2 teniszpálya, fitneszterem, aerobic, vízi aerobic, strandröplabda, boccia, darts, asztalitenisz, vízilabda, bemutató merülés a medencében, kedvezményes voucher a spa-ba és a szépségszalonba (16 éve felettieknek), a SSG hotel all inclusive szolgáltatásai. Térítés ellenében: spa központ (szauna, jacuzzi, gőzfürdő, törökfürdő és kezelései, masszázs), biliárd (a SSG-ben), teniszpálya világítása, vízi sportok, búvár központ, szépségszalon, üzletek, orvos.
Gyermekeknek: gyermekmedence, Nemo miniklub (3-12 éves korig), gyermek animáció.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS