Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marina Beach Hotel 5*****

Duni, , Bulgária
Ez az 5 csillagos, stílusosan és ízlésesen kialakított, 2007-ben épült, 6 szintes, 261 szobás szálloda a burgaszi repülőtértől 50 km-re, Burgasztól délre, 28 km-re, a Duni öbölben helyezkedik el, részét képezi a több hotelből álló Duni Royal Resort üdülőkomplexumnak.

Strand: a hotel kb. 20 méterre fekszik a finomhomokos tengerparttól, ahol a napozóágyak, napernyők, matracok ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében használhatók.

Szobák
a 261 szobájának mindegyike rendelkezik telefonnal, hűtővel, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, és erkéllyel vagy terasszal. A standard szobák 26-28 nm-esek.
FONTOS: Burgasztól délre levő területekre (Szozopol, Duni) csak asszisztenciát fogunk tudni biztosítani. A helyszínen a partnerünknek orosz ill. angolul beszélő idegenvezetője van, az ő segítségét az utasok igénybe vehetik és ezen felül a naposparti idegenvezetőnket telefonon is el tudják érni.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 étterem, 2 bár, nappali animációs programok, esti show-műsorok, élő zene (heti öt alkalommal), diszkó, strand és medence partik, aerobic, vízi aerobic, step aerobic, táncleckék, 10 teniszpálya, asztalitenisz, íjászat, strandröplabda, strandfoci, boccia, darts, szörf. Térítés ellenében: vízi sportok, tenisz, minigolf, fitneszterem (a Marina Royal Palace hotelben), üzletek, szépségszalon, fodrászat, masszázs, spa központ, mosoda, orvos.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, 3 miniklub, mini diszkó, gyermekbüfé, bébisarok az étteremben, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS