Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marieta Palace 4****

Neszebár, , Bulgária
Elhelyezkedés: a 2007-ben épült, Neszebár új városrészében elhelyezkedő, 4 csillagos, 8 szintes hotel a burgaszi repülőtértől kb. 40 km-re, a városközponttól kb. 200 m-re, valamint Naposparttól kb. 4 km-re található. Neszebár, Európa egyik legősibb városa és a bolgár tengerpart egyik leglátogatottabb kirándulóhelye. Az óváros régi kikötője mellett az öblök sok kis strandot is rejtenek. A szórakozni vágyók Neszebár újvárosában élvezhetik a pezsgő életet.

Strand: a hotel kb. 650 méterre fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak, a napernyők és strandtörölközők térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 85 standard szoba mindegyike 23 nm alapterületű, légkondicionált, minibárral, bérelhető széffel, telefonnal, műholdas tv-vel, wifivel (térítés ellenében), valamint erkéllyel felszerelt. A hotelben 15 apartman is foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, főétterem, 4 bár. Térítés ellenében: spa központ és kezelései, masszázs, fitneszterem, biliárd, bowling, diszkó, vízi sportok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS