Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Holiday Village 4****

Duni, , Bulgária
A Duni Royal Resort üdülőkomplexum területén elhelyezkedő, 1986-ban épült, és 2008-ban felújított közkedvelt üdülőfalu csendes környezetben, Duni üdülőövezetében, a burgaszi repülőtértől kb. 51 km-re, Szozopol óvárosától pedig kb. 8 km-re található. A családias komplexum területén több szálloda, étterem és bár található.

Strand: a hotel kb. 100 méterre fekszik a homokos-aprókavicsos tengerparttól, ahol a napozóágyak és a napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.<

Szobák
a 293 szoba mindegyike kertre vagy tengerre néző, rendelkezik telefonnal, műholdas tv-vel, bérelhető széffel, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, és erkéllyel vagy terasszal.
FONTOS: Burgasztól délre levő területekre (Szozopol, Duni) csak asszisztenciát fogunk tudni biztosítani. A helyszínen a partnerünknek orosz ill. angolul beszélő idegenvezetője van, az ő segítségét az utasok igénybe vehetik és ezen felül a naposparti idegenvezetőnket telefonon is el tudják érni.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 relax medence, számos étterem és bár, nappali és esti animációs programok, 5 alkalommal élőzene, diszkó, aerobic, teniszpályák, asztalitenisz, strandröplabda, darts. Térítés ellenében: spa központ és kezelései, teniszfelszerelés, pályavilágítás, fitneszterem, vízi sportok, egészség központ, fodrászat, üzletek, szobaszerviz, minigolf, mosoda, széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, játszótér, gyermek-animáció.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS