Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nesrine Hotel 4****

Yasmine Hammamet, , Tunézia
FEKVÉS
A trópusi környezetben kialakított szállodát a mór építészet jellemzi. Közvetlenül a homokos tengerparton található, Hammamet központjától kb. 6 km-re fekszik. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 25 perc transzferidő), az enfidhai repülőtértől 50 km-re (kb. 45 perc transzferidő) helyezkedik el.
 

 

Szobák
A szálloda 274 szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák telefonnal, kőpadlóval, szatellit Tv-vel, mini hűtővel (lekérésre), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, terasszal vagy erkéllyel vannak felszerelve. A szobák kertre vagy térítés ellenében tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, széf és pénzváltó. A medence mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen állnak vendégeink rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence, teniszpálya, asztalitenisz, darts, mini golf, röplabda, vízilabda, aerobik, animáció, mini klub a gyerekeknek (4-12 éves korig), térítés ellenében: vízi sportok.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS