Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lefkoniko Sands Hotel 3***

Rethymno, , Görögország
FEKVÉS
Az 1997-ben épült aparthotel Rethymno városközpontjától 700 méterre, a hosszú homokos tengerparttól csupán egy út választja el (20 méter). A heraklioni nemzetközi repülőtér 78 km-re fekszik, a közelben pedig bárok, kávézók, tavernák várják az ideérkezőket. 

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Szintén a testvérszállodában internetkávézó, orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, konferenciaterem, Tv szoba, játszótér, fodrászat áll rendelkezésre. A fenti szolgáltatások közül egyesek csak térítés ellenében vehetőek igénybe. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton bérelhetőek (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap).

Szobák
Minden típusú szobája (stúdió, apartman és "maisonette") légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, zenecsatornákkal, hűtővel, bérelhető széffel (2 euro/nap), berendezett konyhasarokkal, fürdőszobával, erkéllyel felszerelt. A szobák direkt-, vagy oldalról tengerre nézőek. Babaágy ingyenesen kérhető.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Az aparthotel úszómedencével rendelkezik. A további szolgáltatások a szomszédos testvérszállodákban vehetőek igénybe: asztalitenisz, biliárd, darts, sakk, kártya, asztali foci, hetente szórakoztató témaestek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS