Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Fun City Makadi Bay 5*****

Makadi , , Egyiptom
Elhelyezkedés: a 2011-ben épült, 330.000 nm-en, a Makadi öbölben elterülő, a tengerparttól számított második soron elhelyezkedő 5 csillagos, a terület legnagyobb modern aquaparkjával, és vidámparkkal rendelkező szálloda komplexum a Vörös-tenger nyugati partján, Hurghada városközpontjától kb. 35 km-re, valamint a repülőtértől kb. 25 km-re található. Hurghada városközpontjába a szálloda napi háromszori alkalommal indít buszjáratokat (térítés ellenében). A szállodát elsősorban fiataloknak és gyermekes családoknak ajánljuk.

Strand: a szálloda kb. 200 m-re fekszik a rendkívül lassan mélyülő, homokos tengerparttól. A Serenity Fun City szálloda vendégei a Serenity Makadi Heights Hotel strandját használhatják, ahol a napernyők, napozóágyak ingyenesen vehetők igénybe. A parton a fürdőcipő használata javasolt. A part itt nagyon sekély, amikor a víz visszahúzódik, hosszan be kell gyalogolni ahhoz, hogy el tudjunk merülni a habokban.

Szobák
a szálloda összesen 585 kényelmes szobával rendelkezik, amelynek mindegyike erkélyes vagy teraszos, központi légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, ingyenes széffel, hajszárítóval, tea- és kávéfőzővel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
1 nagyméretű medence (2.600 nm) napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark 12 csúszdával és 3 medencével, 6 étterem, 5 bár, kávézó, teaház, fitneszterem, jakuzzi, 2 teniszpálya, mozi, animációs programok, show-műsorok. Térítés ellenében: vidámpark, internetsarok, Spa és szolgáltatásai, szauna, gőzfürdő, masszázs, teniszfelszerelés és pályavilágítás, vízi sportok, búvárkodási lehetőség a Serenity Makadi Beach Hotelnél, szépségszalon, üzletek, buszjárat a városba napi 3 alkalommal, orvosi ellátás, mosoda, gyógyszertár, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, aquapark 10 csúszdával, gyermek-animáció, miniklub (5-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS