Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Heaven Beach Resort & Spa Hotel 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: "Élvezze a mennyországot a földön" Ez a mottója ennek a gyönyörű 2014 májusában nyíló ötcsillagos sidei hotelnek, mely különféle spa szolgáltatásokkal, és megannyi programmal kívánja kellemessé tenni az Ön és családja nyaralását. A szálloda az antalyai repülőtértől 65 km-re, Manavgat városától 10 km-re, Kizilagacban helyezkedik el. A legközelebbi buszmegálló kb 1km-re található, a közeli városokba dolmussal, vagy taxival juthatunk be. Mivel a szálloda a szezon elején nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.

Strand: a hotel közvetlenül a 100 méter hosszú, kék zászló díjjal kitüntetetett homokos-kavicsos tengerparton fekszik. A parton a napernyőket, napozóágyakat, matracokat és a strandtörölközőket a szállodavendégek ingyenesen használhatják.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, belső medence, snack étterem, 3 a´la carte étterem, 8 bár,  kosárlabda, teniszpálya, fitneszterem, törökfürdő, szauna, jacuzzi, darts, asztalitenisz, strandröplabda, boccia, aerobic, nappali animációs programok, alkalmanként show-műsorok, wifi a lobbyban. Térítés ellenében: elektronikus játékok, biliárd, bowling, masszázs, spa center, fodrászat, vízi sportok, diszkó, üzletek, internetkávézó, konferenciaterem, orvosi ellátás, mosoda, gyermekfelügyelet.Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (3-13 éves korig), tini klub (14-16 éves korig) játszótér, gyermek-animáció, minidiszkó.Szobák: a 253 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, széffel, telefonnal és erkéllyel. A standard szobák 28 nm-esek és többségük tengerre néz. A családi szobák 36 nm-esek, két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS