Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunclub El Mouradi El Menzah 4****

Yasmine Hammamet, , Tunézia
FEKVÉS
A szálloda Hammamet újonnan kiépített üdülőövezetében, a kellemes, barátságos hangulatú Yasmine Hammamet központjában, a kikötőtől kb. 700 méterre található. A homokos tengerparttól csupán egy út választja el. A monastiri repülőtér 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), míg az enfidhai repülőtér 45 kmre (kb. 30 perc transzferidő) helyezkedik el a hoteltől.
 


 

 



Szobák
395 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, szőnyeggel vagy padlólappal, terasszal vagy erkéllyel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Térítés ellenében széf bérelhető. A szobák kertre, medencére vagy térítés ellenében tengerre nézők, valamint standard egy ágyas-, standard kétágyas szobák, junior- (2 ágyas vagy 2+2 ágyas), senior- (2 ágyas vagy 2+2 ágyas), prestige lakosztály (2 ágyas vagy 2+2 ágyas) található.

Szolgáltatások a közös terekben
EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepciószolgálat, mór kávézó és 2 konferenciaterem szolgálja a vendégek kényelmét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. Internetezési lehetőség, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál adott térítés mentesen. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők valamint a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért azonban letétet kell fizetni (kb. 15 TND/törülköző).


SUNCLUB

Irodánk az El Mouradi szállodalánc tagjaként elsősorban Tunéziában, valamint Törökországban és Egyiptomban kínál 3*, 4*, 5*-os kategóriában minőségi szálláshelyeket, és családi csomagokat gyermekkedvezményekkel. A szállodákban csúszdák, gyerek medencék, gyermekbüfék, játszóterek várják a családosokat. A gyerekprogramokat 4 éves kortól ajánljuk. A 4 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett vehetnek részt a programokon. Az animátorok feladata a magyar vendégekkel, elsősorban a gyerekekkel való foglalkozás, festés, rajzolás, különböző játékok szervezése részükre, medencében űzhető vízi játékok, vízi aerobik lebonyolítása főszezonban. A gyerekanimátor a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a mini klubért, a mini diszkóért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. Szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról: amíg a szülők pihennek, a kisebbek remekül szórakoznak, és a programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Kertjében édesvizű-, valamint tengervízzel töltött medence, az épületben pedig egy belső medence található, mely a nyári szezonban zárva tart. Ingyenesen: asztalitenisz, darts, petang, röplabda, kajak, vízibicikli, mini klub (5-12 év), animációs programok, diszkó, esti szórakoztató műsor. Térítés ellenében: betonos teniszpálya használata 08:00-18:00 óráig ingyenes, az ütőkért 20 TND-t kell letétbe helyezni, melyet az ütők leadásánál visszakap a vendég (este nincsen világítás), biliárd, fitneszterem, szauna, masszázs, fodrászat, török fürdő, a tengerparton jetski, banán, parasailing, vízisí.


Térkép