Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Adriatiq Hvar 3***

Vis sziget, , Horvátország
FEKVÉS
A szálloda Hvar szigetén, Jelsa városközpontjától 500 méterre helyezkedik el. Homokos-kavicsos tengerpartja 100 méterre terül el.
 
 
 


Szobák
A szálloda 205 szobája a főépületben található. A szobák szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, ventillátorral, erkéllyel vagy balkonnal felszereltek, valamint kertre vagy tengerre nézőek.


Szolgáltatások a közös terekben
EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepciószolgálat, széf és lift működik a hotelben. Ingyenes parkoló, kerékpár-, autó- és robogókölcsönzési lehetőség, internetsarok (térítés ellenében), gyermek animáció (6-12 évesek részére), pénzváltó, mosoda, ajándékbolt, szobaszerviz. A tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok térítés ellenében vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Tengervizes belső medence, tengervizes külső medence napozóágyakkal és napernyőkkel, asztalitenisz, mini golf, mini diszkó, fitneszterem, 4 tenisz - pálya, futball-, kosárlabda- és röplabdapálya. A wellness központban masszázs, sport masszázs, illetve különböző kéz-, láb-, arc-, és testkezelések vehetők igénybe térítés ellenében.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS