Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Aldemar Knossos Royal 5*****

Anissaras, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Anissaras üdülőhelyen található, 23 km-re a repülőtértől, közvetlenül a homokos tengerparton. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető Hersonissos és Heraklion városa.




Szobák
A szálloda 346 szobája légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel (térítés nélkül), mini hűtővel (térítés nélkül érkezéskor feltöltve üdítőkkel; további feltöltése lekérésre térítés ellenében), erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák kertre vagy térítés ellenében tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lobbi, internetsarok térítés ellenében, WIFI térítés nélkül elérhető a szobákban és a közös helységekben, szobaszerviz, autókölcsönzés, üzletek, pénzváltás, két konferencia terem. A napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a szálloda medencéjénél, és a tengerparton. A strandtörülközőért letétet kell fizetni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső édesvizű medence, egy édesvizű belső medence, 45 méteres csúszda, két gyerek medence ebből egy édesvízzel, 4 kvarchomokkal borított teniszpálya, két asztalitenisz, mini golf, strandröplabda, fitneszterem, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti animációs programok. Néhány szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe, úgy mint az éjszakai teniszezés kivilágítással, biliárd, squash pálya, szauna, hammam, gőzfürdő, búvárközpont, a tengerparton vízi sportolási lehetőségek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS